В наявності

Щоденна нічна ліфтинг-маска / FIRMAGIC EVERYNIGHT FIRMING MASK / Instytutum

4 730,00 грн.

Щоденна нічна ліфтінг-маска. Не вимагає змивання

  • помітно підтягує та зміцнює шкіру
  • коригує овал обличчя
  • дає шкірі пружність
  • зменшує глибину мімічних зморшок
  • стимулює природні нічні процеси оновлення
  • зміцнює бар'єрну функцію
  • зволожує та живить шкіру

Нічна ліфтинг-маска FIRMAGIC допоможе провокувати природні процеси оновлення шкіри та відновити її гнучкість. FIRMAGIC впливає на шкіру всю ніч, зміцнюючи її та забезпечуючи яскраво виражений ліфтинг-ефект.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ

Спосіб 1. Нанесіть перед сном на чисту та суху шкіру обличчя, шию та зону декольте тонким шаром та залиште на ніч.

Спосіб 2. Нанесіть маску товстішим шаром на 20 хвилин для надання шкірі сяйва. Для видалення скористайтеся вологою серветкою або спонжем.

Нічна маска, що зміцнює, з ліфтинг-ефектом робить контур обличчя більш чітким і надає шкірі пружність. Легка невагома текстура розроблена спеціально для шкіри, яка втратила тонус. Маска робить шкіру більш гладкою, пружною та підтягнутою.

Екстракт безсмертника, компонент з клінічно доведеною ефективністю, діє як рослинний аналог колагену, зміцнюючи, тонізуючи та підвищуючи пружність шкіри. Нейропептид помітно зменшує глибину мімічних зморшок і надає шкірі свіжішого та молодшого вигляду. Екстракт сливи какаду (відомий як найбільш насичене джерело вітаміну С у світі) підвищує рівень колагену, освітлює шкіру, надає їй сяйва та усуває негативні наслідки впливу УФ-променів.

Олія жожоба, сквалан, глюконова та молочна кислоти випереджають втрату вологи, зволожують шкіру, підвищуючи її гнучкість.

Комплекс Opti-Night Repair Complex містить пре-і пробіотики, екстракт ківі, суперфуди та гриби-адаптогени, завдяки чому стимулює природні нічні процеси оновлення, зміцнює бар'єрну функцію та допомагає зберегти молодість та еластичність шкіри.

FIRMAGIC
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Anti-age терапія
Розгладжує