В наявності

Ліфтинг-сироватка під очі / Pro-Collagen Advanced Eye Treatmen / ELEMIS


2 550,00 грн.

Anti-Age сироватка для шкіри навколо очей

ПЕРЕВАГИ: зміцнює, розгладжує, зволожує

Ця інноваційна сироватка-бестселер ніжно та ефективно розгладжує тонкі лінії та зморшки навколо очей, пом'якшує шкіру, покращуючи її зовнішній вигляд. Бездоганна формула з комбінацією зволожувачів та активних компонентів, що стимулюють клітинне оновлення, забезпечує молодість та красу делікатної шкіри навколо очей.

Зона навколо очей особливо тонка та дуже ніжна. Саме з цієї причини вона піддається утворенню зморшок, темних кіл та мішків під очима. Ця ділянка особи потребує постійного догляду. Щоб добре виглядати, необхідно користуватися спеціальними сироватками та кремами для догляду за областю навколо очей.

Інноваційна ліфтинг-сироватка ELEMIS Pro-Collagen Advanced Eye Treatment націлена на боротьбу з тонкими лініями та зморшками у делікатній області навколо очей. Суперактивні Падина Павоніка та насіння Синьої Квітки (Blue Flower Linseed) надають тонусу та пружності, а складний Амінокислотний комплекс притягує та утримує вологу глибоко в шкірі. Поєднання виняткового зволоження та регенерації зміцнює ніжну шкіру під очима, не перевантажуючи її.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Collagen Advanced Eye Treatment:

  • Падина Павоніка – стимулює скорочення фібробластів, зміцнюючи тим самим мережу колагенових волокон.
  • Bluelower Linseed - багатий білком, мінералами та незамінними жирними кислотами Омега-9. Має розгладжуючу, пом'якшувальну і зволожуючу дію.
  • Суміш Амінокислот – стимулює процеси регенерації шкіри, надає гладкості та здорового сяйва.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Використовуйте щодня вранці та ввечері. Нанесіть одну-дві краплі сироватки на безіменні пальці і розподіліть плавними, ковзними рухами по контуру очей.

Для більш інтенсивного ефекту омолоджування, наносите поверх Absolute Eye Mask два рази на тиждень.

00231
Призначення
Anti-age терапія
Зволоження
Зміцнення
Розгладжує
Об'єм
15мл