В наявності

Крем з пептидами / PRO-COLLAGEN+ / Institut Esthederm

3 132,00 грн.

Насичений крем ефективно та надовго відновлює природні механізми зміцнення шкіри. Він повертає шкірі щільність та пружність, допомагає відновити чіткий контур обличчя, розгладжує зморшки, дарує миттєве почуття комфорту та ліфтинг-ефект.

Технологія ProColl+ активно впливає на вироблення колагену в трьох шарах шкіри, реструктурує її, посилює опорний каркас, робить більш стійкою до провисання. В результаті покращення архітектури дерми та дерма-епідермального з'єднання шкіра виглядає більш наповненою та розгладженою. Підходить для нормальної, сухої та дуже сухої шкіри.

Ніжна кремова текстура, що тане та надає миттєве почуття комфорту. Свіжий водно-квітковий аромат із м'якими фруктовими нотами.

5 ОСНОВНИХ ТИПІВ КОЛАГЕНУ ЗАЛУЧЕНИХ В ЦЕЙ ПРОЦЕС НА РІЗНИХ ШАРАХ ШКІРИ

Колаген типу XVII Покращує якість епідермісу

Колаген типу XVII відіграє важливу роль у забезпеченні стійкості та міцності шкіри. Його присутність допомагає зміцнити зв'язок між епідермісом (верхнім шаром шкіри) та дермою, що сприяє покращенню структури шкіри та забезпечує її оптимальну функціональність. Сприяє якісному оновленню епідермісу, забезпечує здоровий та міцний шар захисної тканини.

КОЛАГЕН ТИПІВ IV І VII Підсилює КОГЕЗІЮ МІЖ ШАРами ШКІРИ

Колаген типів IV та VII сприяє міцному зчепленню між епідермісом та дермою. Це забезпечує живильне середовище для клітинного обміну між цими шарами шкіри. Крім того, ці типи колагену разом з іншими адгезивними білками (інтегрини, ламінін, нідоген та фібронектин) сприяють покращенню стійкості шкіри до вікового фізіологічного розтягування. Це допомагає зберегти її пружність та міцність протягом тривалого періоду часу.

КОЛАГЕН ТИПІВ I І III ЗАБЕЗПЕЧУЄ Щільність ШКІРИ

Колагени типу I та III є основними компонентами дерми, що забезпечують міцність, пружність та стійкість шкіри. Колаген I допомагає зберегти форму і запобігти старінню, а колаген III сприяє пружності та правильній структурі шкіри. Ці типи колагену разом з адгезійними білками (фібронектином, інтегринами) збільшують обсяг дерми, щоб підтягнути і розгладити поверхню шкіри.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ

  • Ксилоза є цукром, що входить до складу глікозаміногліканів. Вона захищає колаген типу XVII (епідермальний) від руйнування.
  • Пальмітоїл трипептид-1 і пальмітоїл трипептид-7 – пептиди, що активно стимулюють синтез колагену типів XVII (епідермальний), IV та VII (ДЕЗ), а також колагену типу I (дермальний). Ці компоненти впливають на різні рівні шкіри, сприяють її міцності, еластичності та структурній цілісності.
  • Гексапептид-9 – пептид, що стимулює колаген типів I та III (дермальний) та IV (ДЕЗ). Активує механізми регенерації, сприяє виробленню колагенових волокон та зменшенню зовнішніх ознак старіння.
  • Клітинна Вода – аналог міжклітинної рідини людини, ідеальне середовище для функціонування клітин.
  • Мінеральні солі. Активізація обмінних процесів, антиоксидантного захисту, наповнення клітин епідермісу енергетичними ресурсами.
  • АТФ (аденозінтріфосфат). Посилює енергетичний потенціал клітин. Активізує мітохондріальну активність. Забезпечує регуляцію біохімічних процесів клітини.
  • Карнозин. Захист від окисного стресу; посилення антиоксидантів системи клітин; активізує функціональність та збільшує проникнення та дію активних компонентів.