В наявності

Двофазна зволожуюча маска / H.E.O. Mask / Medik8

2 890,00 грн.

Прокиньтеся зі зволоженою, наповненою шкірою завдяки H.E.O Mask. Це 2-етапна нічна маска, яка забезпечує глибоку гідратацію шкіри завдяки інноваційному науковому підходу до дійсно тривалого зволоження. У ній з'єдналися три кити зволоження: гідратори, емоліенти та оклюзиви. Ретельно вивірене співвідношення цих компонентів забезпечує справжнє зволоження та гідратацію сухої та зневодненої шкіри.

Крок 1: Охолоджуючий синій гель миттєво заповнює нестачу вологи у шкірі, використовуючи гіалуронову кислоту, гліцерин та інші зволожувачі, які притягують молекули води у верхні шари шкіри.

Крок 2: Оксамитовий крем фіксує це зволоження і з часом працює, покращуючи природну здатність шкіри утримувати воду для тривалого зволоження. Пом'якшувальні речовини, такі як сквалан і кераміди, живлять і підтримують шкірний бар'єр, у той час як первинний оклюзійний диметикон утворює на поверхні захисний шар для обмеження втрати втрат вологи.

Клінічно доведено, що H.E.O Mask забезпечує глибоку гідратацію та покращує бар'єрну функцію шкіри до 72 годин*. Формула нейтралізує сухість, тьмяність, розгладжує тонкі лінії та зморшки, наповнює шкіру бадьорістю та сяйвом, повертає здоровий тургор та пружність.

*Доведено за результатами 4-тижневого клінічного дослідження H.E.O Mask за участю 35 добровольців.

Переваги:

  • Надійна гідратація та підтримка бар'єру. Формула призначена для інтенсивного та тривалого зволоження, гідратації та живлення шкіри. Крім того, вона оптимізує природні механізми зволоження шкіри.
  • Турбота протягом ночі. Нанесена на ніч маска забезпечує ніжність, пружність та оновлений вигляд шкіри з ранку. 94% користувачів помітили, що до ранку шкіра набуває здорового сяйва*.
  • Зволожуючі компоненти золотого стандарту До складу продукту увійшли перевірені часом та досвідом інгредієнти: гіалуронова кислота, сквалан, кераміди, натуральні зволожуючі фактори, гліцерин, глюкозид гліцерил та інші. Вони є золотим стандартом зволоження.
  • Оптимальне співвідношення інгредієнтів. У формулі ретельно оптимізовано співвідношення всіх компонентів (гідратори, емоліенти, оклюзиви). За результатами дослідження 94% учасників продемонстрували клінічне покращення рівня зволоженості в сухій та зневодненій шкірі.
  • Ідеальне поєднання. Маска ідеально доповнює будь-який режим догляду та вписується у філософію CSA. Вона допомагає зміцнити бар'єр шкіри в період адаптації до нової форми або концентрації вітаміну А. Крім того, у поєднанні із сироваткою Hydr8 B5 Intense нічна маска забезпечує заряд глибокої та довготривалої гідратації.

Увечері після очищення та нанесення інших продуктів нанесіть HEO Mask як останній крок ритуалу догляду. Поступово розподіліть щедру кількість синього гелю Step 1 HEO Mask по обличчю, шиї та декольте, уникаючи області очей. Зачекайте кілька хвилин до поглинання, а потім нанесіть білий крем Step 2 HEO Mask. Залишіть на всю ніч.

Застосовуйте 2-3 рази на тиждень або за потреби.

Об'єм
50 мл
Кількість
2 шт