В наявності

Охолоджуюча нічна крем-маска / Peptide4 Plumping Pillow Facial / ELEMIS

2 850,00 грн.

Зволожуюча нічна гель-маска

ПЕРЕВАГИ: наповнює, зволожує, живить

Ця супер охолоджувальна гелева маска ковзає по шкірі, створюючи біоміметичну вуаль, яка допомагає запобігти трансепідермальної втрати вологи протягом сну, надаючи шкірі молодість і сяйво. Ви відчуваєте наповненість шкіри вологою відразу після пробудження! Підходить для всіх типів шкіри.

Зволожуюча крем-маска для сну, яка просочує шкіру вологою, допомагає шкірі боротися з видимими ознаками втоми та тьмяності шкіри.

Вночі температура нашого тіла підвищується, коли воно переходить у режим відновлення та оновлення. Внаслідок чого, шкіра втрачає великий % зволоження під час сну. Ця нічна маска допомагає герметизувати зволожуючі речовини, тому вранці шкіра в'яже більш м'якою та зволоженою.

Ця легка ароматна маска для сну, створена завдяки поєднанню ELEMIS ексклюзивної олії Star Arvensis™ і зібраної в недоторканій дикій природі Індійського нічного жасмину, зволожують шкіру протягом ночі, запобігаючи втраті вологи. Червоні водорості утворюють вуаль, що охолоджує, на поверхні шкіри, інтенсивно зволожуючи і розгладжуючи. Пептид4 допомагає збалансувати та підтримувати бар'єрну функцію шкіри, сприяючи природним процесам шкіри. Працює синхронізовано з біоритмами шкіри, пожвавлюючи її та забезпечуючи видихлий вигляд вранці. Рослинні екстракти, такі як Нічна Маттіола, Іланг Іланг та Солодкий Апельсин допомагають заспокоїти нервову систему.Peptide4

Ми робимо свій вибір сьогодні, як наша шкіра виглядатиме завтра. Забруднене довкілля, порушення добового біоритму, гарячковий стиль життя, поганий сон – все це впливає на здоров'я та зовнішній вигляд шкіри. Система догляду Peptide 24/7 є головним і незамінним кроком для збереження здоров'я та молодості шкіри за вашого щільного графіка.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Peptide4 Plumping Pillow Facial:

  • Star Avensis™ - індивідуальний сорт, вирощений лише для бренду ELEMIS. Сорт був спеціально відібраний та розроблений після багатьох років досліджень, оскільки він є одним із найбагатших натуральних рослинних джерел жирної кислоти Омега-3 – стеаридонової кислоти.
  • Апельсин - ефірна олія апельсина має заспокійливі властивості.
  • Маттіола Довгопелюсткова - рослина, олія якої, дуже багата на омега-3-альфа-ліноленову кислоту, ключову незамінну жирну кислоту, яка допомагає зменшити почервоніння і покращити пружність і еластичність шкіри.
  • Іланг Іланг - це дорогоцінна ефірна олія, яка часто використовується для заспокоєння та зняття стресу на шкірі. Також має антисептичні, пом'якшувальні, розгладжуючі, омолоджуючі та заспокійливі властивості.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Після очищення та зволоження ввечері нанесіть на обличчя та шию кількість розміром з горошину – рухами вгору. Змийте залишки вранці, супер зволожена шкіра вже з самого ранку! Використовуйте щодня перед сном для досягнення найкращих результатів.

50178
Призначення
Живлення
Зволоження
Об'єм
50 мл