В наявності

Подарунковий набір "Вогняне сяйво" / Gift Set "Radiance" / Academie

2 268,00 грн.

Подарунковий набір "Вогняне сяйво" – ваш шлях до сяючої та жвавої шкіри. Приготуйтеся забути про ознаки втоми, адже цей набір створений, щоб пожвавити вашу шкіру і подарувати їй миттєве сяйво.

Аквабальзам Сяйво (тюбик 50 мл) з екстрактом абрикосу – це джерело неймовірної енергії для вашої шкіри. Забудьте про в'янучу дерму, відновіть пружність і подаруйте шкірі сяйво, немов полум'я, що світиться.

Маска «Абрикосове сяйво» (тюбик 50 мл) – це справжній діамант у світі догляду за шкірою. Ця зволожуюча гелева маска стирає сліди стресу та втоми, відновлює здорове сяйво і надає вашій шкірі миттєвого блиску.

Вогняне сяйво - це унікальне поєднання натуральних інгредієнтів та миттєвої дії, яке перетворює вашу шкіру. Відчуйте магію, що ідеально втілена в нашому подарунковому наборі!

Сума кожного продукту окремо виходить 3195 грн (крем 1890 грн + маска 1305). Вигода 927!

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Аквабальзам:

Вранці та/або ввечері нанесіть легкими масажними рухами на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте.

Абрикосова маска для сяйва:

Нанесіть середній шар на обличчя та шию. Залишіть на 10-15 хвилин. Змити водою та доповнити лосьйоном.

РЕЗУЛЬТАТ:

Ваша шкіра стане неймовірно зволоженою і сяючою, наче осяяною сонцем. Відразу після застосування аквабальзаму ви забудете про ознаки втоми, і ваша шкіра оживе. Маска "Абрикосове сяйво" надає вашій особі миттєве сяйво і при цьому покращує стан шкіри у довгостроковій перспективі. Ви будете радіти кожному погляду в дзеркало, знаючи, що ваша шкіра виглядає молодшою, свіжішою і сяючою. Відчуйте впевненість та нескінченне захоплення ваших близьких!