В наявності

Абрикосовий крем - сяйво Аквабальзам / Aquabaume Èclat / Academie

2 003,00 грн.

Абрикосовий крем-сяйво Academie (Radiance Aqua Balm Academie) - важлива складова нового блискучого "Абрикосового догляду" від Academie. Для всіх типів шкіри.

"Абрикосовий догляд" від Academie представлений абрикосовою сироваткою, Абрикосовим кремом Radiance Aqua Balm Academie та абрикосовою маскою - 3 засоби для сяйва вашої шкіри! Їх комплексне застосування дає швидкий потужний ефект. Застосовуйте як щоденний/щотижневий догляд або як "комплекс миттєвої краси"

Нова формула крему на основі абрикосового екстракту швидко зітре будь-які ознаки втоми з вашого обличчя, оживити і пробудити навіть дуже стресову шкіру. Миттєве сяйво, яке триватиме довго!

Крем має дуже легку текстуру, завдяки чому відмінно вбирається, глибоко зволожує шкіру, і може служити відмінною базою під макіяж.

РЕЗУЛЬТАТ:

Сяюча глибоко зволожена шкіра, рівний колір обличчя.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Концентрація активних інгредієнтів у складі 9%:

  • комплекс-сяйво 3% - унікальна формула для сяйва шкіри, захищена патентом;
  • Абрикосовий екстракт 1% - живить, пом'якшує, тонізує шкіру. Запускає відновлюючі процеси на клітинному рівні. Насичує витаминами групи B, а також витамином C, P, А. багатий мінеральними речовинами та мікроелементами (магній, залізо, фосфор, кальцій);
  • Зволожувачі рослинного походження 5%
  • Світловідбиваючі мікрочастинки 2%
  • Активний інгредієнт проти забруднень 1%

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Може використовуватися як самостійний догляд або у комбінації з Абрикосовою сироваткою. Вранці та/або ввечері нанести на попередньо очищену шкіру обличчя, шиї та декольте легкими масажними рухами. При використанні в комплексі із сироваткою – спочатку нанести сироватку, і після неї (приблизно через 3-5 хвилин) нанести Абрикосовий крем.

2031002
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Вирівнювання
Живлення
Зволоження
Освіження
Сяйво
Об'єм
50 мл