В наявності

Пептидна сироватка з бакучиолом / Bakuchiol Peptides / Medik8

2 378,00 грн.

Bakuchiol Peptides - універсальна антивікова сироватка, розроблена як альтернатива ретинолу на літній період або для власників чутливої шкіри, у якої спостерігається непереносимість класичного ретинолу. Містить 1,25% чистого бакучиолу - рослинного антиоксиданту, властивості якого можна порівняти з ретинолом. Цей компонент стимулює утворення колагену та еластину, розгладжує лінії та зморшки, допомагає покращити загальну текстуру та тонус шкіри. Має неймовірно м'яку дію, тому підходить для тих, хто не переносить вітамін А – наприклад, під час вагітності чи лактації (у такий період ретинол у великих концентраціях протипоказаний). Сироватка Bakuchiol Peptides посилена прекурсорами освітлювального пептиду, що сприяють рівномірному сяючому тону шкіри. Формула бузкового кольору також доповнена екстрактом азіатської центелли – цей інгредієнт ефективно знімає запалення і заспокоює чутливу шкіру. Сироватка фотостабільна, тому її можна наносити і на ніч, і на день, щоб швидше отримати помітне омолодження шкіри. Bakuchiol Peptides – найкращий вибір для тих, хто шукає заміну вітаміну А для довершення режиму CSA.

Переваги:

  • Клінічно перевірена альтернатива ретинолу.
  • Чинить антивікову дію.
  • Запобігає передчасному старінню шкіри.
  • Прискорює процес регенерації, має розгладжуючі та антиоксидантні властивості.
  • Стимулює синтез колагену.
  • Вирівнює тон та зменшує видимість пігментації.
  • Підвищує пружність та еластичність шкірного покриву.
  • Ефективно знімає запалення та заспокоює чутливу шкіру.
  • Найкращий вибір для тих, хто шукає заміну вітаміну А.

Бакучіол та вагітність

Насправді не задокументовано жодних проблем, викликаних місцевим застосуванням вітаміну А для догляду за шкірою під час вагітності та лактації, оскільки через шкіру всмоктується дуже мізерна кількість цього інгредієнта. Проте лікарі (і Medik8) рекомендують уникати використання вітаміну А у зв'язку з відомими ризиками прийому великих доз вітаміну А.

Бакучіол – це клінічно перевірена альтернатива ретинолу. На молекулярному рівні бакучиол не має структурної подібності з ретиноїдами, проте недавнє дослідження, опубліковане в "Британському журналі дерматології", виявило, що бакучиол здатний регулювати ті ж гени, які регулює ретинол. Бакучіол має антивікову дію, аналогічну ретинолу, але краще переноситься шкірою. Крім того, було доведено, що цей компонент має інші механізми дії. Тому немає підстав щодо будь-яких зв'язків між ретинолом і бакучиолом. Багато експертів, у тому числі лікарі та фахівці інших брендів, стверджують, що бакучиол абсолютно безпечний під час вагітності.