В наявності

Набір проти випадання волосся / LOTION CONCENTRÉE / Medavita

3 400,00 грн.

Набір LOTION CONCENTRÉE містить усі засоби необхідні для домашнього догляду під час інтенсивного курсу лікування випадання волосся та для підтримки досягнутого результату.

Лінійка LOTION CONCENTRÉE — цілеспрямоване вирішення проблеми аномального випадання волосся. Це розкішний wellness ритуал, унікальна формула якого забезпечує життєву силу, свіжість та сяйво волосся, лікує його та запобігає випаданню.

СКЛАД НАБОРУ:

Інтенсивний лосьйон проти випадання волосся (спрей 100 мл) — легендарний лосьйон проти випадання волосся, що на 100% складається із цінних рослинних есенцій зі всього світу. Він покращує мікроциркуляцію шкіри голови, живить і зміцнює волосяні фолікулі, зміцнює кріплення волосся, протидіє стоншенню волосся та збільшує діаметр стрижнів волосся.

НОВИНКА! Щоденний енергетичний тонік; (100 мл) — новий відновлювальний спрей-тонік для шкіри голови, що заряджає її енергією. Зберігає результат інтенсивного курсу лікування, запобігаючи випаданню волосся. Освіжає, дарує шкірі голови відчуття легкості та чистоти. Заряджає енергією, зволожує та тонізує шкіру голови, не обтяжуючи волосся. Містити біотин, кофеїн, витамин С та екстракту зніту (іван-чаю). Для повсякденного використання.