В наявності

Сонцезахисний крем / Daily Defence Shield SPF30 / ELEMIS

2 100,00 грн.

Сонцезахисний крем із широким спектром захисту SPF30

ПЕРЕВАГИ: захищає, живить, зволожує

Ідеальна основа для макіяжу, з широким захистом від факторів навколишнього середовища, включаючи ультрафіолетові промені, високоенергетичне видиме світло та забруднення.

"Ми вже знаємо, що стрес - це мовчазний фактор, як і пошкодження від сонця. Тепер є докази, що свідчать про те, що синє світло від усіх екранів, з якими ми стикаємося щодня, може також спричинити довгострокове старіння. Звичайна людина дивиться на свій телефон 157 разів на день. Цей продукт забезпечує широкий захист від високоенергетичного видимого світла, шкідливого синього світла, що випромінюється від гаджетів, які ми так любимо", - Ноелла Габріель, співзасновник ELEMIS.

Потрібно турбуватися не лише про перебування на сонці, Ваш мобільний телефон також викликає старіння шкіри. Зустрічайте новий продукт – Daily Defense Shield SPF30 з комплексом Enviro-Age. Надлегкий, клінічно протестований, сонцезахисний крем Broad Spectrum SPF30, що забезпечує широкий захист від забруднень та шкідливих променів як зовні, так і всередині приміщень. Наше довкілля, вибір способу життя і навіть сучасне повсякденне життя впливають на процес старіння. Daily Defense Shield SPF30 містить Enviro-Age Complex, систему потрійного захисту, яка допомагає боротися зі старінням шкіри.

Цей крем невагомий, без ароматів, нежирний. Він миттєво вбирається, надаючи шкірі гладкості, не залишаючи слідів. Клінічно доведено, що цей сонцезахисний крем із широким спектром SPF30 допомагає захистити шкіру від полютантів навколишнього середовища та шкідливих ультрафіолетових променів, включаючи сонячне світло, забруднення та екрани комп'ютерів, які з часом згубно позначаються на стані шкіри. Daily Defense Shield посилює захисні властивості шкіри завдяки надлегкій текстурі, що містить масла кокосу та жожоба, що надають шкірі відчуття зволоженості, м'якості та еластичності.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Daily Defence Shield SPF30:

  • Олія кокосу - криниця поживних речовин для здоров'я шкіри, зволожує, живить, заліковує рубці.
  • Олія жожоба – входять амінокислоти, які за своєю структурою максимально нагадують колаген, тобто та речовина, яка відповідає за пружність шкіри.
  • Екстракт аргани - добувають із арганового дерева, що росте лише у двох місцях на планеті. Екстракт аргани неймовірно цінний. Прекрасно очищає шкіру, прискорює регенірацію клітин і живить шкіру на клітинному рівні, насичує її корисними речовинами, які перешкоджають передчасному старінню і добре справляються з дрібними зморшками.
  • Бутилметоксидибензоїлметан етилгексилметоксициннамат - захищає шкіру від руйнівної дії сонця. Забезпечує широкий спектр захисту.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Рясно наносите на обличчя і шию щоранку висхідними рухами поверх щоденного зволожуючого крему ELEMIS перед виходом на сонце. Повторно використовуйте для підтримки захисту, особливо якщо ви спітніли, поплавали або витерлися рушником.

50142
Призначення
Живлення
Захист
Зволоження
Об'єм
40мл