В наявності

Капсули для обличчя / Cellular Recovery Skin Bliss Capsules / ELEMIS

3 390,00 грн.

Денне та нічне антиоксидантне масло для обличчя

ПЕРЕВАГИ: очищають, наповнюють, живлять

Продукт-бестселер, унікальний комплекс для щоденного догляду, що забезпечує здоров'я та красу Вашої шкіри. Ці капсули містять потужні масла для обличчя, які живлять і зволожують. Ранкова капсула допомагає зволожувати та пом'якшує шкіру з активними антиоксидантами. Вечірня капсула допомагає відновлювати та захищати шкіру на ніч. Всі типи шкіри.

Детокс-програма для вашої шкіри – капсули зміцнюють структуру клітин шкіри, виводять токсини, а також сприяють виробленню гормону – ендорфіну, що дарує почуття комфорту та радості

Відновлюючі капсули мають унікальні формули і містять чисту олію моринги, олію троянди вищого ступеня очищення - для денного догляду та олію лаванди вищого ступеня очищення - для нічного догляду. Дорогоцінна олія з танзанійського «Диво-дерева» Moringa Oleifera є найпотужнішим антиоксидантом і за впливом на 1700% перевершує будь-які інші косметичні олії, що дозволяє поживним речовинам краще засвоюватися шкірою, підсилюючи вплив наступних продуктів, наприклад, Крем для обличчя Морські водорості дозволяючи йому максимально розкрити свої властивості.

Капсули Троянда (рожевого кольору) містять композицію з чистої олії моринги та троянди вищого ступеня очищення, які забезпечують шкірі максимальну кількість енергії для оновлення та віталізації протягом усього дня.

Капсули Лаванда (зеленого кольору) містять комбінацію олії моринги та олії лаванди вищого ступеня очищення, які чудово знімають клітинний стрес та стимулюють клітинну регенерацію в нічний час.

Ніжний масаж обличчя допомагає стимулювати мікроциркуляцію вранці та відновлювати рівновагу шкіри увечері. Ароматичні ефірні олії забезпечують прекрасний терапевтичний ефект для покращення самопочуття та розслаблення. Стрес, втомлена і старіючий шкіра виглядає блаженно оновленою і сяє молодістю! Відмінний продукт для зняття стресу клітин шкіри.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Cellular Recovery Skin Bliss Capsules:

  • Олія моринги - олія насіння морінги раніше використовувалася римлянами, греками та єгиптянами як крем для шкіри, олія багато вітамінами та мінералами, поліфенолами, забезпечує омолоджуючу дію, та детокс клітин шкіри.
  • Екстракт троянди – максимально зволожує, стимулює процеси регенерації.
  • Екстракт лаванди - заспокоює, усуває подразнення та почервоніння на шкірі.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Наносите щоранку та вечір на очищену, суху шкіру. При попаданні у вічі ретельно промийте.

Застосуйте вміст однієї рожевої капсули Rose вранці та однієї зеленої капсули Lavender на ніч. Відкрутіть кінчик капсули, розігрійте масло між долонями і нанесіть на очищену шкіру обличчя та шиї. Зверніть увагу, що у холодному кліматі продукт може трохи затвердіти, але при розтиранні між долонями він знову стане рідким.

00269
Призначення
Живлення
Наповнення
Очищення
Кількість
60 шт