В наявності

Про-судинний зелений крем 148 / Pro-Vascular Green Cream / Purles

1 520,00 грн.

Щоденний крем легкої консистенції рекомендується для судинної шкіри і з розацеа. Зелений колір крему відразу нейтралізує червоний відтінок, вирівнюючи тон. Активні компоненти крему сприяють протизапальним, заспокійливим і антиоксидантним властивостям шкіри. Гліціррізинова кислота, екстрагована з кореня солодки, має виражені водоутримуючі властивостями в шкірі, але в основному діє як антиалергенний, імуностимулюючий, антиоксидантний компонент, активно зменшує зони почервоніння. Масло насіння рицини підсилює протизапальну дію формули, підтримує захисні функції шкіри і регулює активність сальних залоз. Екстракт рускусу герметизує кровоносні судини і покращує реологічні властивості крові.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Масло ши – стимулює регенерацію шкіри, захищає її від шкідливого впливу сонячного випромінювання, заспокоює і має протизапальні властивості. Масло ши зменшує випаровування води з шкіри, вона стає гладкою, живленою та зволоженою.

Олія виноградних кісточок – містить НЖК, токоферол, фітостерини, фосфоліпіди. Має антирадикальну дію, сповільнює старіння шкіри, зміцнює захисний бар’єр шкіри, зволожує, пом’якшує і заспокоює подразнення. Добре вбирається і не забиває пори шкіри – також для жирної шкіри.

Бісаболол – натуральна речовина, що міститься в ромашці, має антисептичні, заспокійливі та протизапальні властивості. Прискорює процес загоєння і заспокоює роздратовану шкіру, знімає почервоніння. Він також пригнічує надмірний ріст епідермісу та сальних залоз, сприяє лікуванню акне. Покращує проникнення активних речовин в шкіру. Він добре переноситься шкірою, також у людей з алергією на ромашку.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Масажними круговими рухами нанесіть продукт на сухе, очищене обличчя, шиї і декольте.

СКЛАД:

Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Pentylene Glycol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Caprylyl Glycol, Bisabolol, Garcinia Indica Seed Butter, Triethanolamine, CI 77891 (Titanium Dioxide), Carbomer, Dipotassium Glycyrrhizate, Chlorphenesin, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Dipropylene Glycol, Glyceryl Caprylate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, CI 19140 (Yellow 5), CI 77499 (Iron Oxides), Ruscus Aculeatus Root Extract, CI 42090 (Blue 1), Tocopherol, Acetyl Tetrapeptide-40

148
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Заспокоєння
Зволоження
Зміцнення
Освіження
Проти зморшок, пігментації, куперозу, почервоніння, набряклості
Об'єм
50 мл