В наявності

Концентрат гіалуронової кислоти / Ageless Total Pure Hyaluronic Filler / IMAGE

3 785,00 грн.

Концентрат гіалуронової кислоти призначений для швидкого розгладження зморшок. В основі косметичного засобу лежать шість форм гіалуронової кислоти, що відрізняються різною молекулярною вагою. Вони необхідні для заповнення зморшок, заломів та тонких ліній, які стають непомітними. Використання Ageless Total Pure Hyaluronic Filler дозволяє уникнути ін'єкцій. Крім боротьби зі зморшками надає зволожуючий вплив. Концентрат гіалуронової кислоти підійде всім типів шкіри після 25 років.

ПЕРЕВАГИ:

Косметичний засіб має омолоджуючий та зволожуючий вплив, дозволяє обійтися без ін'єкцій при боротьбі зі зморшками. Компоненти Ageless Total Pure Hyaluronic Filler стимулюють вироблення колагену та сприяють регенерації клітин та їх поділу. Після кількох застосувань буде помітний результат.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Концентрат слід наносити на попередньо очищену шкіру вранці та ввечері. Косметичний продукт можна використовувати самостійно, наносячи його тонким шаром на область обличчя або додати крем або сироватку для посилення ефекту. Засіб добре поєднується з омолоджувальною сироваткою зі стовбуровими клітинами для оновлення та покращення зовнішнього вигляду шкіри. На ніч добре додавати концентрат в нічний крем, Що Омолоджує, для харчування і боротьби з пігментацією.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Вивільнена за часом / зшита гіалуронова кислота

Гіалуронова кислота в синергії завдяки силанольній технології

Гіалуронова кислота

Гідролізована гіалуронова кислота

Гіалуронат натрію LMW

Гіалуронат натрію MWW

Ці компоненти відповідають за зволоження та розгладжування дерми, забезпечують регенерацію та зменшення обсягу наявних зморшок. Представлені види гіалуронової кислоти також стимулюють захисні властивості шкіри та захищають її від негативного впливу ультрафіолету.

A-109
По типу шкіри
Вікова шкіра
Зневоднена шкіра всіх типів
Старіюча шкіра
Усі типи шкіри
Призначення
Заповнення глибоких і дрібних зморшок
Зволоження
Омолодження
Регенерація
Розгладження
Об'єм
30 мл