В наявності

Ліфтинг-крем для повік та губ / Pro-Collagen Definition Eye & Lip Contour Cream / ELEMIS

3 300,00 грн.

Зміцнюючий ліфтинг-крем для очей та губ

ПЕРЕВАГИ: наповнює, зміцнює, розгладжує

Поживний крем для контуру очей та губ. Має миттєвий омолоджуючий ефект, відновлює суху шкіру навколо очей і губ. При тривалому використанні коригуються як мімічні зморшки, і виражені вікові зміни шкіри.

Цей продукт раніше називався Pro-Definition Eye & Lip Contour Cream.

Цей живильний крем для контуру очей та губ зміцнює витончену, зневоднену шкіру. Завдяки вмісту активних рослинних стовбурових клітин Едельвейсу та Спілантесу, Квітки мефен, Фукози та амінокислоти Пшениці, відновлює суху шкіру навколо очей та губ, повертаючи їм молодість та свіжість. Живить ніжний ліпідний бар'єр та забезпечує антиоксидантний захист.

Крем має миттєвий омолоджуючий ефект, оскільки розгладжує мімічні зморшки. При тривалому використанні коригуються як мімічні зморшки, і виражені вікові зміни шкіри. Підходить для шкіри 40+

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Collagen Definition Eye & Lip Contour Cream:

  • Едельвейс – нівелює шкоду вільних радикалів. Так, доведено, що індекс антиоксидантної активності екстракту едельвейсу в косметиці вдвічі вищий, ніж у відомого своїми антиоксидантними властивостями вітаміну С. Крім того, що екстракт едельвейсу є інгібітором перекисного окислення ліпідів, цей компонент також пригнічує активність гіалуронуази кислоту. Екстракт едельвейсу має виражену протизапальну, омолоджуючу, заспокійливу дію.
  • Алярія ескулента - багата на Омега-3 кислоти (покращує бар'єрні функції шкіри), полісахариди (забезпечують зволоження), поліфеноли (потужні антиоксиданти, які забезпечують молодість нашої шкіри). Стимулює синтез колагену та еластину. А також гіалуронової кислоти, що забезпечує молодість нашої шкіри.
  • Фруктоза – чудово зволожує шкіру.
  • Протеїни пшениці – покращують еластичність шкіри, дозволяють зменшити подразнення, також сприяють утворенню плівки на шкірі, зволожують та освіжає її, знижує рівень трансепідермальної втрати води, усуваючи хронічну сухість шкіри, внаслідок чого підвищується природна пружність та структурна якість тканин.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Використовуйте щодня вранці та ввечері.

Одне натискання помпи, наносите на шкіру навколо очей і за контуром губ, приділяючи особливу увагу складці від носа до рота. Чи не наносите на поверхню губ!

00241
Призначення
Anti-age терапія
Зміцнення
Наповнення
Розгладжує
Об'єм
15мл