В наявності

Ліфтінг-бальзам для шиї та декольте / Pro-Collagen Neck and Décolleté Balm / ELEMIS

2 980,00 грн.

Anti-age бальзам для шиї та декольте

ПЕРЕВАГИ: зміцнює, розгладжує, зволожує

Активний антивіковий бальзам, що надає пружність та гладкість ніжній шкірі шиї та декольте. Усього за 28 днів шкіра стане більш гладкою, м'якою та молодою. Суттєво пом'якшує та розгладжує шкіру шиї та декольте, зволожує та живить шкіру, зменшує зморшки та тонкі лінії, усуває в'ялість шкіри. Для всіх типів шкіри, 25+

Ліфтинг-бальзам для шиї та декольте містить олію Обліпихи в унікальній комбінації з Падіною Павонікою та Хлореллою, зволожує та живить шкіру, одночасно зменшуючи прояв тонких ліній та зморшок, працюючи як природний філер. Покращує еластичність та гладкість шкіри. Полісахариди, виділені з папороті деревоподібної, зміцнюють шкіру, формуючи еластичну молекулярну плівку, яка надає миттєвий 3D ліфтинг ефект.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Collagen Neck and Décolleté Balm:

  • Падина Павоніка - містить кальцій, який зміцнює клітинну структуру, надає шкірі гладкості та сяйва молодості.
  • Хлорелла - одноклітинна бура водорість забезпечує синтез колагену та покращує еластичність шкіри, надаючи розгладжуючий та реструктуруючий ефект.
  • Олія обліпихи - живить і пом'якшує. Містить комплекс нутрієнтів, що складається з вітамінів мінералів, антиоксидантів та поліненасичених жирних кислот.
  • Олія насіння Укууба - унікальна олія, що росте в лісах Амазонки, багато лауринової, міристинової та пальмітинової кислот, зволожує та заспокоює ніжну шкіру шиї та декольте.
  • Екстракт папороті деревоподібної – формує еластичну молекулярну плівку, яка надає миттєвий 3D ліфтинг ефект.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Наносите на шкіру шиї та декольте вранці та ввечері трьома активними масажними рухами вгору. Залиште вбратися, дозволивши гнучкою тривимірної мережі полісахаридів папороті деревоподібної сформувати, підтягнути і додати ліфтинг шкірі. В той час як активний комплекс з Padina Pavonica, Обліпихової олії та Chlorella Vulgaris ефективно працюють на шкірі для максимального результату.

50244
Призначення
Зволоження
Зміцнення
Об'єм
50 мл