В наявності

Потужна сироватка, що розгладжує зморшки / ULTRA SMART Pro-Collagen Complex•12 Serum / ELEMIS

7 840,00 грн.

Потужна сироватка, що розгладжує, від зморшок

ПЕРЕВАГИ: зміцнює, розгладжує, омолоджує

Ласкаво просимо в еру смарт догляду за шкірою. Представляємо систему ULTRA SMART Pro-Collagen – результат наукових досліджень та створення продуктів, які вправно імітують еластичний вигляд молодої шкіри. Це клінічно протестована концентрована сироватка, що містить 12 спеціалізованих макро- та мікроводоростей у поєднанні з технологією ULTRA SMART Drone Peptide, призначена усувати ознаки старіння, включаючи глибокі зморшки. Підвищує пружність та гладкість шкіри.

Продукт-переможець HARPER'S BAZAAR BEAUTY 100 - Найкращий з найкращих 2019 року - як «Найкращий догляд для вікової шкіри».

Також визнаний «Найкращою сироваткою» у Stella Smart Beauty Awards 2019.

Потужний концентрат для боротьби зі зморшками, що поєднує 12 спеціалізованих водоростей, для показових результатів. Комплекс ULTRA SMART Algae допомагає зміцнювати, зберігати та захищати міжклітинний матрикс та колагенові/елластинові волокна. Шкіра виглядає більш гладкою та менш зморшкуватою. Сироватка зменшує пігментацію, вирівнює тон обличчя. Шкіра виглядає і почувається глибоко зволоженою.

НЕЗАЛЕЖНІ КЛІНІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ:

100% жінок підтвердили, що продукт значно покращив зовнішній вигляд глибоких ліній та зморшок.

100% жінок підтвердили, що продукт глибоко зволожує шкіру.

100% жінок підтвердили, що продукт різко зменшив появу виражених ліній.

100% жінок підтвердили, що продукт покращив зовнішній вигляд шкіри, пружність та еластичність.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ULTRA SMART Pro-Collagen Complex•12 Serum:

ULTRA SMART LINE FIGHTING COMPLEX

Комбінація з 3 сильнодіючих водоростей та помаранчевого африканського бульбина, призначена для зменшення глибоких ліній та зморшок.

ULTRA SMART ALGAE COMPLEX

Насичений 9 високоактивними червоними, зеленими та коричневими мікро- та макроводорстями, які допомагають покращити зовнішній вигляд шкіри та борються з усіма ознаками старіння.

ULTRA SMART ДРОН ПЕПТИД ТЕХНОЛОГІЯ

Впливає на певні ділянки шкіри, щоб допомогти підвищити рівень гіалуронової кислоти. Шкіра виглядає більш гладкою, зволоженою та свіжою.

Хлорелла

Одноклітинна бура водорість забезпечує синтез колагену і покращує еластичність шкіри, надаючи розгладжуючий і реструктуруючий ефект.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Використовуйте щоранку та ввечері перед вашим зволожуючим засобом. Нанесіть на обличчя, шию і зону декольте 1 - 2 помпи на кінчики пальців і масажуйте висхідними рухами до повного вбирання.

50155
Призначення
Зміцнення
Омолодження
Розгладжує
Об'єм
30 мл