В наявності

BB бальзам-кушон / Skin Caring Blemish Balm Cushion / Genosys

2 665,00 грн.

Колір

Skin Careing Blemish Balm Cushion - це покриваючий BB-бальзам в губці, який можна використовувати після професійного догляду. Більше 60% продукту становить зволожуюча есенція, яка забезпечує природний та здоровий блиск. Різні пептидні комплекси заспокоюють подразнену шкіру. (SPF 50/ПА++++)

В упаковку входить два змінні блоки по 15мл

ПЕРЕВАГИ:

  • Містить більше 60% зволожуючої есенції / 9 пептидів, що регенерують.
  • Сяючий вигляд шкіри та догляд за нею після професійного догляду.
  • Легкий, комфортний та природний вираз шкіри завдяки легкій формулі.
  • Стійка формула з потрійними полімерами, що фіксують.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ:

Регенеруючий комплекс з 9 пептидів (Repairing Pep9 Complex) - підтримує індукцію колагену, регенерацію шкіри (гексапептид-9, мідний трипептид-1, пальмітоїл-пентапептид-4, пальмітоїл-трипептид-1, гексапептид-11, трипептид-11 -лізин Поліпептид міді HCl), що зміцнює (ацетилгексапептид-8), що освітлює шкіру (нонапептид-1)

Volufiline™: Сарсасапогенін з кореня Anemarrhena asphodeloide - забезпечує об'ємний ефект з косметичним ефектом, подібним до ліпофілінгу. Він багатий сапонінами, має протизапальні та антиоксидантні властивості.

Глутатіон – потужний антиоксидант. Він допомагає освітлити та вирівняти колір обличчя, блокуючи активність тирозинази. Це благотворно впливає на кістозні вугри або випадкові вугри.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Злегка натисніть на спонж і розподіліть рівномірно по шкірі. Щоб посилити довгостроковий ефект, рекомендується кілька разів легенько постукати по шкірі.

Призначення
Вирівнювання кольору, тону, рельєфу шкіри
Сяйво
Потреба/проблема для шкіри обличчя
SPF захист