В наявності

Про-судинна маска-мус 147 / Pro-Vascular Mousse Mask / Purles

1 370,00 грн.

Маска, призначена для чутливої і судинної шкіри. Її приємна консистенція оксамитового мусу спокушає текстурою і солодким ароматом. Природна компіляція активних інгредієнтів заспокоює надмірно реактивну шкіру, почервоніння і роздратування, регенерує і зміцнює захисний бар’єр шкіри.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Гідролізовані ефіри жожоба – створюють захисний шар на поверхні шкіри, який захищає від зовнішніх факторів, таких як вітер, мороз і перешкоджає випаровуванню вологи. Має заспокійливу, пружну, зміцнюючу, пом’якшувальну, змащуючу та злегка зволожуючу дію.

Екстракт кореня алтея – активний компонент із захисною та пом’якшувальною дією, який регенерує шкіру та прискорює загоєння ран. Заспокоює подразнення і запалення, знімає почервоніння і свербіж шкіри. Захищає шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів. Зволожує, розгладжує та ніжно зміцнює.

Екстракт геліхрізуму – дуже благотворно впливає на капіляри, зменшує і знімає набряки, сприяє швидкому зникненню синців, синців і почервоніння шкіри. У той же час він має інтенсивну протизапальну та заспокійливу дію. Має інтенсивні регенеруючі властивості, сприяє загоєнню ран. Рекомендується для догляду за куперозною шкірою та розацеа.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанесіть шар маски на обличчя, шию і декольте. Залиште на 10-15 хвилин, потім змийте водою.

СКЛАД:

Aqua (Water), Orbignya Oleifera Seed Oil, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Butyrospermum Parkii (Shea)Butter, Propanediol, Sorbitan Olivate, Cetyl Palmitate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Pentylene Glycol, Polyamide-5, Sorbitan Palmitate, Hydrolyzed Jojoba Esters, Cetearyl Olivate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Propylene Glycol, Chlorphenesin, Parfum (Fragrance), o-Cymen-5-Ol, Althaea Officinalis Root Extract, Coumarin, Silica, PotassiumSorbate, Sodium Benzoate, Helichrysum Italicum Extract, CI 17200 (Red 33)

147
По типу шкіри
Старіюча шкіра
Чутлива ​​шкіра
Призначення
Заспокоєння
Захист
Зняття почервонінь
Зняття чутливості
Нормалізація
Пом'якшення
Проти зморшок, пігментації, куперозу, почервоніння, набряклості