В наявності

Ліфтінг-патчі для контуру очей / Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks / ELEMIS

2 490,00 грн.

Гелеві патчі для миттєвого зменшення тонких ліній та зморшок

ПЕРЕВАГИ: розгладжують, ліфтинг-ефект, зволожують

Клінічне доведене вплив патчів - скорочення дрібних та глибоких зморшок. Екстракт Планктону зміцнює мережу колагенових волокон та забезпечує миттєвий ліфтинг ефект. Маска-патчі інтенсивно зволожують шкіру, покращують її гідратацію. Основа з гідрогелю сприяє кращому проникненню та засвоєнню активних інгредієнтів. Миттєвий результат зберігається до 6 годин.

Природний коктейль з морських водоростей Падіна Павоніка у поєднанні з потужним екстрактом планктону стимулює скорочення фібробластів, зміцнюючи тим самим мережу колагенових волокон. Гіалуронова кислота робить шкіру навколо очей зволоженою і виявляє охолодний ефект, щоб підвищити мікроциркуляцію, тоді як Хлорелла надає ліфтинг-ефект, розгладжує та усуває темні кола під очима.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks:

  • Екстракт планктону - зміцнює мережу колагенових волокон та забезпечує миттєвий ліфтинг ефект.
  • Гіалуронова кислота - робить шкіру навколо області очей зволоженою і чинить охолодний ефект.
  • Падина Павоніка – стимулює скорочення фібробластів, зміцнюючи тим самим мережу колагенових волокон.
  • Океанічна вода - активна вода, багата на мінерали, забезпечує ідеальне зволоження і зміцнює захисні функції шкіри.
  • Дермохлорелла – надає ліфтинг-ефект, розгладжує та усуває темні кола під очима.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Відкрийте саші з гелевими патчами та зніміть захисну плівку з одного патча. Акуратно прикладіть один патч на нижню повіку липкою стороною. Видаліть захисну плівку з другого патча і виконайте аплікацію аналогічним чином на другу нижню повіку. Залишіть на 20 хвилин. Уникайте прямого контакту з очима. У разі контакту ретельно промити водою.

Після зняття патчів шкіра буде помітнішою зволоженою без відчуття липкості і Ви можете відразу наносити макіяж. Для миттєвого перетворюючого ліфтинг-ефекту використовуйте один раз на день, вранці або ввечері. Для досягнення максимального anti-age ефекту використовуйте патчі в комбінації із сироваткою для повік та кремом для повік інтенсивним курсом протягом 1 тижня.

00197
Призначення
Anti-age терапія
Зволоження
Ліфтинг
Розгладжує
Кількість
6 пар