В наявності

Заспокійливий біоміметичний крем / CRÈME REPOS BIOMIMÉTIQUE / ESTHEDERM

2 795,00 грн.

Крем моментальної заспокійливої ​​дії. Завдяки складу (Рамноза, водорості Laminaria Ochroleuca, екстракт солодкого мигдалю, клітинна вода) швидко засвоюється та добре сумісний з чутливою, реактивною шкірою. Заспокоює та пом'якшує шкіру, прискорює її регенерацію, стимулює імунний захист. Має високі протизапальні та антисептичні властивості.

Підходить як для щоденного догляду за чутливою шкірою, так і після травматичного відновлення (після пілінгів, лазерного впливу, УФ-опромінення тощо).

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Клітинна вода (вода/динатрію аденозинтрифосфат/карнозин/мінеральні солі), оливкова олія, гліцерин, олія плодів європейської маслини, гідролізований протеїн солодкого мигдалю, рамнозу, токоферолу ацетат, креатин, екстракт водоростей, екстаркт плодів.

гіперреактивна шкіра;

симптоми подразнення шкіри, свербіж, набряклість;

чутлива шкіра;

непереносимість декоративної та активної доглядової косметики;

постпілінговий догляд;

шкіра після агресивних косметологічних процедур (лазерні шліфування, дермабразія тощо).

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

У домашньому догляді наносити вранці та/або ввечері на очищену шкіру обличчя, шиї окремо або після сироватки. При виражених ознаках подразнення, запалення, сверблячки наносити частіше до поліпшення стану. У професійному догляді використовуємо до 3 мл крему в процедурі оксипілінгу від IE на завершальному етапі перевиховання.

V6301
Призначення
Відновлення
Живлення
Заспокоєння
Зволоження
Пом'якшення
Регенерація
Усунення стягнутості, лущення
Об'єм
50 мл