В наявності

Колагено-утворюючий нічний крем / Nimni Cream / HydroPeptide

8 585,00 грн.

Nimni™ Cream (Нічний) – унікальний інноваційний колагеноутворюючий крем-бустер – створений генетиками лабораторії HydroPeptide для підтримки молодості на рівні ДНК шкіри. Результати революційного дослідження доктора Марселя Німні впливу колагену та вивільненого ретинолу на омолодження шкіри та уповільнення процесу появи зморшок.

У жодного виробника у світі, Ви не знайдете подібного продукту - цей препарат, що містить запатентований комплекс відновлення та стимуляції вироблення колагену (Patent № 7598291), який радикально покращує зовнішній вигляд, красу та еластичність шкіри зсередини, активуючи власні гени людського тіла, що виробляють :

  • радикально покращує зовнішній вигляд, красу та еластичність шкіри зсередини, активуючи власні гени людського тіла, що виробляють колаген.
  • до складу крему входить унікальна запатентована технологія Nimni™, яка значно покращує зовнішній вигляд шкіри, надаючи їй пружність та еластичність.
  • інкапсульований Ретинол безпечно відновлює поверхню шкіри, роблячи її гладкою та рівною
  • містить унікальний запатентований комплекс Neodermyl®, який сприяє синтезу та дозріванню еластину та колагену, що призводить до помітного поліпшення текстури, щільності та еластичності шкіри та суттєвого скорочення зморшок.
  • зміцнює стінки судин, надаючи потужну профілактику уникнення розвитку куперозу.
  • має легку текстуру і дуже економно витрачається

За даними сайту Американського товариства пластичних хірургів: лише через 2 тижні застосування компонента Neodermyl® глибина зморшок зменшується, а ефект можна порівняти з одноразовою ін'єкцією колагенового філера. ⠀

Проконсультуйтеся зі своїм косметологом, дотримуючись схеми нанесення крему для Вашого типу та стану шкіри, і результати перевершать усі очікування від безінекційного засобу. ⠀ ⠀ ⠀

Для кого: підходить для всіх типів механічно нетравмованої шкіри, особливо рекомендований для: шкіри, що втрачає об'єм м'яких тканин, схильної до стресів, тьмяної, зі зниженим тургором, пігментацією і нерівною текстурою; також з мімічними чи глибокими зморшками; в'ялої та провисаючої шкіри; з куперозом та схильною до куперозу.

Застосування: Нанесіть невелику кількість на чисту шкіру обличчя та шиї на ніч. Уникайте попадання в очі. Починайте використовувати двічі на тиждень, а потім збільшуйте частоту до потрібної.

Протипоказання: Не використовувати при вагітності та годуванні груддю, при специфічному лікуванні акне. При використанні цього продукту наносите сонцезахисний крем широкого спектру дії.

Об'єм: 50 мл і 15 мл

Призначення
Anti-age терапія
Вирівнювання кольору, тону, рельєфу шкіри
Відновлення тургору, тонусу, еластичності
Об'єм
50 мл