В наявності

Гідра-заспокійливий крем-гель 139 / HydraCalm Cream-Gel / Purles

1 090,00 грн.

Ідеальний догляд для зневодненої шкіри в період відновлення після інтенсивних естетичних і хірургічних процедур, а також після агресивного впливу УФ в літній період. Він заспокоює роздратування і усуває неприємне відчуття напруги після мікро ін’єкцій, пілінгу, перманентного макіяжу та лазерних процедур. Розроблено на основі ретельно відібраних зволожуючих інгредієнтів, які швидко і тривало заповнюють втрату вологи, розгладжують, освіжають і пом’якшують шкіру. Основний інгредієнт формули трава імператив – джерело цінних компонентів: калій і DMSP (діметілсульфопропіонат) з осморегулюючою дією, яка тривалий час і міцно утримує воду в епідермісі, поповнює запаси вільної з зв’язаної води в тканинах. М’яка текстура швидко всмоктується шкірою, яка «втамовує свою спрагу» і знаходить комфорт і м’якість.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Екстракт азіатської трави (Kunai) – завдяки накопиченій в рослині молекулі DMSP (диметилсульфопропіонат) він може витримувати надмірно сухе або солоне середовище. У косметичних продуктах використовується як засіб з пролонгованим зволожуючим і заспокійливим ефектом.

Гіалуронова кислота – це резервуар вологи для шкіри, впливає на її пружність і захищає від впливу несприятливих зовнішніх факторів. Цей компонент надзвичайно м’який, не подразнює, його можна використовувати для всіх типів шкіри, включаючи проблемну.

Пентиленгліколь – дуже хороший зволожувач – утримує воду, збільшуючи її вміст у роговому шарі. Запобігаючи втраті води шкірою, захищає від висихання та зволожує.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанесіть невелику порцію крему по масажним лініям обличчя, шиї та декольте.

СКЛАД:

Aqua (Water), Propanediol, Cetearyl Isononanoate, Dimethicone, Pentylene Glycol, Imperata Cylindrica Root Extract, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Parfum (Fragrance), Caprylyl Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Sodium Benzoate, Sodium Phytate, Carbomer, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Biosaccharide Gum-1, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citric Acid, CI 61570 (Green 5), Biotin, Linalool, Benzyl Salicylate, Geraniol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Hydroxycitronellal.

139
По типу шкіри
Зневоднена шкіра всіх типів
Суха шкіра
Усі типи шкіри
Призначення
Відновлення
Заспокоєння
Зволоження
Освіження
Пом'якшення
Об'єм
50 мл