В наявності

Лімітований подарунковий зволожуючий набір / Self-Care Sunday Collection Kit / Medik8

4 182,00 грн.

Self-Care Sunday Collection Kit - це ідеальний подарунок для піклування про себе та відмінного зволоження - як миттєвого, так і тривалого. Порадуйте себе м'якими текстурами та перевіреними результатами зволоження найдосконаліших засобів зволоження від Medik8. Тримайте волосся подалі від обличчя за допомогою м'якої пов'язки, коли наносите двоступінчасту нічну маску H.E.O. Mask, оптимізована експертами для забезпечення 72 годин зволоження. Підсилюйте та підтримуйте результати зволоження та видимого розгладжування шкіри обличчя за допомогою Hydr8 B5 Intense – зволожуючої сироватки з підвищеним вмістом вітамінів.

Склад набору:

  1. Двофазна зволожуюча маска H.E.O. Mask (2х50 мл).
  2. Інтенсивна зволожуюча сироватка з гіалуроновою кислотою Hydr8 B5 Intense (30 мл).

Переваги:

H.E.O. Mask

  • Надійна гідратація та підтримка бар'єру. Формула призначена для інтенсивного та тривалого зволоження, гідратації та живлення шкіри. Крім того, вона оптимізує природні механізми зволоження шкіри.
  • Турбота протягом ночі. Нанесена на ніч маска забезпечує ніжність, пружність та оновлений вигляд шкіри з ранку. 94% користувачів помітили, що до ранку шкіра набуває здорового сяйва*.
  • Зволожуючі компоненти золотого стандарту До складу продукту увійшли перевірені часом та досвідом інгредієнти: гіалуронова кислота, сквалан, кераміди, натуральні зволожуючі фактори, гліцерин, глюкозид гліцерил та інші. Вони є золотим стандартом зволоження.
  • Оптимальне співвідношення інгредієнтів. У формулі ретельно оптимізовано співвідношення всіх компонентів (гідратори, емоліенти, оклюзиви). За результатами дослідження 94% учасників продемонстрували клінічне покращення рівня зволоженості в сухій та зневодненій шкірі.
  • Ідеальне поєднання. Маска ідеально доповнює будь-який режим догляду та вписується у філософію CSA. Вона допомагає зміцнити бар'єр шкіри в період адаптації до нової форми або концентрації вітаміну А. Крім того, у поєднанні із сироваткою Hydr8 B5 Intense нічна маска забезпечує заряд глибокої та довготривалої гідратації.

Hydr8 B5 Intense

  • Гарантує пролонгований ефект зволоження.
  • Нормалізує гідробаланс шкірного покриву.
  • Активізує процеси природного вироблення гіалуронової кислоти.
  • Допомагає утримувати вологу у шарах шкіри.
  • Має виражені відновлюючі і пом'якшувальні властивості.
  • Підвищує пружність та еластичність шкіри.
  • Робить шкіру м'якою та наповненою.

H.E.O. Mask

Увечері після очищення та нанесення інших продуктів нанесіть HEO Mask як останній крок ритуалу догляду. Поступово розподіліть щедру кількість синього гелю Step 1 HEO Mask по обличчю, шиї та декольте, уникаючи області очей. Зачекайте кілька хвилин до поглинання, а потім нанесіть білий крем Step 2 HEO Mask. Залишіть на всю ніч.

Застосовуйте 2-3 рази на тиждень або за потреби.

Hydr8 B5 Intense

Вранці та ввечері після очищення масажними рухами нанесіть кілька крапель сироватки на шкіру обличчя, шиї та зону декольте. Зачекайте до повного поглинання, потім нанесіть продукти догляду. Вранці це має бути зволожуючий крем та сонцезахист, увечері – сироватка з вітаміном А та зволожуючий крем.