В наявності

Двофазний засіб для зняття макіяжу / Professional Biphasic Makeup Remover / Genosys

1 733,00 грн.

Тонка чутлива шкіра повік потребує делікатного та якісного очищення навіть при стійкому професійному макіяжі. Двофазний засіб-ремувер для очей і губ від GENOSYS з знежиреною формулою дозволяє усунути мікрочастинки декоративної косметики та забруднення і при цьому забезпечити «примхливій» шкірі повік і губ необхідний догляд. Завдяки маслам, рослинним екстрактам та пептидам у складі ремувер заспокоює шкіру, знімає запалення та подразнення, зволожує та пом'якшує.

Переваги:

  • Немає відчуття липкості та жирної плівки після використання.
  • Засіб чудово вирішує завдання щоденного демакіяжу в домашніх умовах, а також відповідає всім вимогам професійного використання.
  • Комплекс пептидів (ідентичний гормону росту SH-Поліпептид-7 та Пальмітоїлолігопептид) сприяє оновленню клітин, виробленню еластину та колагену, стимулює відновлення тканин, розгладжує зморшки.

Спосіб застосування:

  1. Збовтайте флакон.
  2. Нанесіть ремувер на ватяні диски, акуратно прикладіть їх до закритих очей та губ.
  3. Зачекайте 30 секунд.
  4. Легкими рухами видаліть макіяж.

Продукт може застосовуватися як заспокійлива, протизапальна і відновлююча маска для очей. У такому випадку ремувер потрібно нанести на ватяні диски і покласти на очищену шкіру повік, залишити маску на 10 хвилин, потім зняти ватяні диски і видалити залишки засобу.

Призначення
Демакіяж