В наявності

Тонік для відновлення балансу шкіри / Healer Rebalancing Toner / Rejuran

2 365,00 грн.

Тонік містить активні антиоксиданти та компоненти, які запускають процеси оновлення, а також регенеруючі інгредієнти заспокоюють шкіру та надають їй сяйва. У складі засобу є такі інгредієнти, як: гідролізована ДНК (с-PDRN), екстракти листя чайного дерева, інжиру, кореня портулаку, центели азіатської, календули лікарської, лінатрієва сіль, РНА та ін.

Якщо у вас зневоднена шкіра, на якій видно сліди постійного стресу, втоми і роздратування, тонік рекомендований саме для вас.

Тонік має легку та приємну текстуру, залишає відчуття свіжості комфорту після нанесення. Рекомендовано наносити тонік щодня вранці та ввечері.

Регулярне використання продукту забезпечить:

  • Заспокоєння запальних процесів, почервоніння та подразнення шкіри завдяки екстракту чайного дерева у складі;
  • Другий етап глибокого очищення шкіри, а також її відновлення;
  • Вирівнює структуру шкіри, роблячи її рівною, м'якою та пружною завдяки м'якому відлущуванню та поверхневому пілінгу шкіри;
  • Гладкість та сяйво шкіри;
  • Вирівнює колір обличчя, зменшуючи сліди пігментації, завдяки РНА у складі;
  • Мінімізує вплив зовнішніх негативних факторів завдяки компонентам, які активують процеси заспокоєння, зволоження, збалансування та оновлення шкіри.

Спосіб застосування:

Після очищення шкіри нанесіть тонік на ватяний диск. Протріть шкіру обличчя легкими рухами від середини обличчя до країв.

Призначення
Зволоження
Тонізація
Об'єм
120 мл