В наявності

Очищаючі маски для носа з ефектом звуження пор / Bambusa Blackhead Banisher / HydroPeptide

858,00 грн.

Маски нового покоління для глибокого очищення та звуження пір на носі із заспокійливими інгредієнтами.

  • Завдяки природним антисептикам у складі не тільки механічно глибоко очищає пори від забруднень та шкірного сала, а й завдяки природним антисептикам захищає їх від потрапляння інфекції.
  • У процесі впливу маски шкіра зволожується, тому після застосування залишаються дуже комфортні відчуття.
  • Вже після першого використання текстура шкіри згладжується, мінімізується розмір пор; при систематичному застосуванні – відновлюється нормальна функція сальних залоз, пори «привчаються» бути стягнутими.
  • Знімає почервоніння, освітлює, заспокоює подразнену шкіру.
  • Маска дуже приємно пахне, легко змивається зі шкіри та не травмує волосяні фолікули.
  • Після застосування, шкіра на носі гладка і чиста, так як пори захищені антисептиком. Ви можете спокійно виходити на вулицю.

Підходить для всіх типів шкіри, особливо для пористої шкіри в Т-зоні, жирної, комбінованої, дуже чутливої шкіри та шкіри підлітків.

Після очищення відокремте маску від плівки і намочіть її водою. Наклейте маску на ніс. Залишити на 15 хвилин після повного висихання - зняти і змити залишки маски. Нанесіть сироватку, зволоження та сонцезахисний крем.

Об'єм: Упаковка з 8 масок.

За що ми їх любимо: Спеціально розроблені маски для носа завдяки вугіллю, антибактеріальному вулканічному попелу, а також антиоксидантному екстракту бамбука ніжно та ефективно очищають пори на носі. Маски підходять для самої чутливої шкіри, заспокоюють і живлять шкіру завдяки алое віра, екстракту лотоса та алантоїну.

RBBB10
Призначення
Очищення