В наявності

Крем для обличчя з корундом / Resurfacing Cream / Thalgo

2 461,00 грн.

Поєднання у формулі мікрокристалів оксиду алюмінію (ідентичного тим, які використовуються дерматологами) і олії ши, роблять крем, що оновлює, високоефективним відлущувальним засобом, який не пересушує шкіру. Вже після першого застосування текстура шкіри значно покращується: вона стає більш гладкою, м'якою і еластичною. Колір обличчя стає більш сяючим.

Мікрокристали окису алюмінію ефективно очищають шкіру, стимулюють обмін клітин, видаляючи повноцінно, що заважають шкірі, дихати омертвілі клітини та інші забруднення. Олія карите щедро зволожує, живить та пом'якшує шкіру, активізуючи в ній відновлювальні процеси. Засіб також відновлює гідробаланс шкіри та стимулює вироблення колагену. Після 4-тижневого регулярного застосування крему піде шорсткість і зникнуть мімічні зморшки!

Активні компоненти:

Дрібнодисперсний порошок окису алюмінію (корунд) очищає, стимулює клітинне оновлення та дихання.

Дермасенсин загоює, зволожує, пом'якшує, відновлює гідроліпідну мантію шкіри, стимулює синтез колагену.

Масло ши пом'якшує, зволожує та стимулює відновлювальні процеси у шкірі.

Спосіб застосування:

Нанесіть крем на очищену вологу шкіру обличчя, уникаючи контуру очей, губ і ніздрів. Помасажуйте круговими рухами у напрямку від внутрішнього до зовнішнього боку обличчя протягом 1-2 хвилин. Закінчіть рухами, що розгладжують, на носі і підборідді. Змийте теплою водою, не розплющуючи очі, потім висушіть шкіру, промокнувши чистим сухим рушником.

VТ 16005
Призначення
Відлущування
Зволоження
Очищення
Об'єм
50 мл