В наявності

Рукавичка для нанесення засобів автозасмаги / Gant Applicateur D'auto-Bronzant / Academie

334,00 грн.

Рукавичка-аплікатор для тіла/особи – ідеальний косметичний аксесуар, за допомогою якого можна самостійно нанести автозагар без будь-яких труднощів і без бруднення рук.

Bronz'express Self-Tanner Applicator Glove має бархатисту, м'яку поверхню, яка за тактильними відчуттями дуже приємна для шкіри.

Рукавичка підходить для багаторазового використання, її можна прати як вручну, так і в пральній машинці (температура не більше 40 ° C, без віджиму та без сушіння).

Перчатка-аплікатор виготовлена з гіпоалергенного матеріалу, швидко сохне, відрізняється тривалим терміном експлуатації.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Надягніть рукавичку на руку, нанесіть невелику кількість лосьйону-автозагара на рукавичку і м'яко, круговими рухами, пройдіть по тій ділянці особи/тіла, яку ви хочете зробити засмаглим.

Зверніть увагу, що на такі ділянки, як шия, лікті, коліна, п'яти, лосьйон-автозагар слід наносити помірно, практично мінімально змочивши їм рукавичку: у цих зонах шкіра набагато тонша, тому легко отримати темніший відтінок порівняно з рештою «фарбується» частинами.

Якщо на шкірі присутні лущення і нерівності, рекомендується заздалегідь видалити їх за допомогою скрабуючого засобу. У Академії для таких випадків передбачено гель-скраб для душу (для тіла) та цілу низку ексфоліантів (для обличчя).

Після процедури з автозагаром не рекомендується приймати ванну/душ протягом 3 годин. Після процедури рукавичку рекомендується випрати.

Придбана штучно засмага тримається на шкірі кілька днів, для підтримки її інтенсивності рекомендується обробляти шкіру рукавичкою з автозагаром 2-3 рази на тиждень.

РЕЗУЛЬТАТ:

- автозагар нанесений бездоганно рівномірно, без смуг;

- руки чисті, без слідів від автозагара.