В наявності

Регенеруюча олія для тіла / Japanese Camellia Body Oil Blend / ELEMIS

2 100,00 грн.

Олія для боротьби з розтяжками

ПЕРЕВАГИ: живить, удосконалює, пом'якшує

Продукт-Бестселер. Регенеруюча олія для тіла Японська Камелія створена на основі унікального Японського рецепту. Багато рослинним колагеном, підтримує еластичність шкіри та запобігає появі розтяжок. Підходить для всіх типів шкіри та для вагітних. Використовувати масло потрібно до вагітності, під час і після, таким чином ваша шкіра легко впорається зі зміною ваги та розтягуванням шкіри в області живота, стегон та сідниць. Також олія камелії ідеально підходить для масажу малюкові з перших днів його життя. Має тонкий, практично відчутний аромат.

Це найкраще зволожуюча олія для ароматерапії. Протягом багатьох століть олія камелії з Японії використовувалася для догляду за нігтями, волоссям, шкірою голови та комбінованою шкірою. Ця легка олія легко вбирається та збагачена рослинним колагеном, що робить шкіру зволоженою та еластичною, допомагаючи запобігти розтяжкам.

  • зменшує та розгладжує існуючі розтяжки
  • безпечно для вагітних та новонароджених
  • запобігає появі розтяжок під час вагітності
  • надає шкірі еластичність та гладкість
  • чудово живить та зволожує
  • швидко вбирається, не обтяжуючи шкіру

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Japanese Camellia Body Oil Blend:

Олія японської камелії - це древній японський секрет краси, завдяки якому гейші та самураї мали бездоганний колір шкіри та її молодість. Олія багата вітамінами А, В, Е, ненасиченими жирними кислотами, колагеном та антиоксидантами. Олія швидко і легко вбирається, ідеально підходить майбутнім мамам (для запобігання розтяжкам) та покращенню еластичності шкіри по всьому тілу.

Олія солодкого мигдалю - містить велику кількість вітамінів і мінералів, поліненасичені жирні кислоти, а також (ніацин, тіамін, рибофлавін. Швидко вбирається, не створюючи відчуття тяжкості. Уповільнює процеси старіння, відновлює еластичність шкіри і надає гладкість, унікальним є той факт, абсолютно гіпоалергенно.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Використовуйте для щоденного догляду та масажу (також під час вагітності). Після душу вранці та ввечері наносите масло на груди, живіт, сідниці та стегна. Для найбільш оптимального ефекту використовуйте делікатний пілінг для тіла.

50763
Призначення
Живлення
Пом'якшення
Об'єм
100 мл