В наявності

Інтенсивна зволожуюча сироватка з гіалуроновою кислотою / Hydr8 B5 Intense / Medik8

3 198,00 грн.

Hydr8 B5 Intense використовує всі переваги оригінальної формули-бестселера Hydr8 B5™, але доповнена мультимолекулярною гіалуроновою кислотою, вітаміном В5 та натуральними зволожуючими факторами. Цей комплекс потрійної дії забезпечує безпрецедентний рівень гідратації шкіри. Сироватка стимулює натуральне продукування гіалуронової кислоти в шкірі, запобігає передчасному розпаду її молекул, а спільно з додатковою дозою гіалуронової кислоти забезпечує миттєву та тривалу гідратацію. Ця легка сироватка, насичена натуральними зволожуючими факторами, робить шкіру пружною та зволоженою та допомагає утримувати належний рівень гідратації навіть за зміни температури навколишнього середовища. Бьюті-продукт має незвичайний бузковий колір – його забезпечує антиоксидантний екстракт ягід саскатун. Цей живильний інгредієнт захищає природні запаси гіалуронової кислоти у шкірі та забезпечує пружність зсередини.

Лише кілька крапель Hydr8 B5 Intense двічі на день допоможуть змінити вашу шкіру до невпізнання. Просто нанесіть інтенсивну сироватку та миттєво відчуйте заряд зволоження та гідратації.

Переваги:

  • Гарантує пролонгований ефект зволоження.
  • Нормалізує гідробаланс шкірного покриву.
  • Активізує процеси природного вироблення гіалуронової кислоти.
  • Допомагає утримувати вологу у шарах шкіри.
  • Має виражені відновлюючі і пом'якшувальні властивості.
  • Підвищує пружність та еластичність шкіри.
  • Робить шкіру м'якою та наповненою.

Вранці та ввечері після очищення масажними рухами нанесіть кілька крапель сироватки на шкіру обличчя, шиї та зону декольте. Зачекайте до повного поглинання, потім нанесіть продукти догляду.