В наявності

Бамбуковий пудровий ензимний єксфоліант 150 / Bamboo Powder Enzyme Exfoliator / Purles

880,00 грн.

Універсальний порошок бамбука та екстракту папайї відмінно очищає та відлущує шкіру, виконуючи функцію пілінгу. Просто змішай з водою невелику кількість пудрі і нанеси на обличчя, шию та декольте.

Інноваційний продукт 2 в 1 – для вмивання та застосування у вигляді пілінгу. Порошок після змішування з водою створює відлущучу піну, яка завдяки вмісту часток папаїну та бамбуку ефективно очищає та видаляє омертвілі клітини шкіри.

Порошок можна використовувати як елемент щоденного очищення шкіри або кожні кілька днів як відлущувальну маску.

ДІЯ:

  • ефективно очищає
  • видаляє мертві клітини шкіри
  • розгладжує
  • освітлює колір обличчя
  • сильний антисептик,
  • відбілює,
  • заспокоює роздратування,
  • завдяки вмісту байкаліна, він є сильним антиоксидантом,
  • підвищує активність клітин шкіри, стимулює природні обмінні процеси
  • зміцнює захисний бар'єр шкіри, зволожує та пом'якшує.

ПЕРЕВАГИ:

Освіжає шкіру, містить велику кількість кремнезиму, який утримує вологу і має терпкий і антисеборейний ефект.

Екстракт папайї містить багато цінних речовин: витамини С, Е і фолієву кислоту, цинк, калій, магній, клітковину та природні антиоксиданти (лютеїн, лікопін та аргінін).

Містить протеолітичний фермент – папаїн, який відлущує омертвілі клітини шкіри. Завдяки нижній дії, пілінги з папаїном можуть використовуватися навіть людьми з чутливою та капілярною шкірою.

Містить цукор, кислоти (пальмітинова, фумарова), фруктові кислоти (лимонна та яблучна), антоціані, витамини В1, В2, В6, РР, β-ситостерол, метилсаліцилат, трітерпені, має протизапальну дію і заспокоює роздратування.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Бамбукова пудра – освіжає шкіру, робить її доглянутою та сяючою. Бамбук містить велику кількість діоксиду кремнію, який утримує вологу, має в'яжучі та протисеборейні властивості. Бамбукова пудра відлущує. В результаті шкіра увлажнена та розгладжена.

Екстракт папайї – містить масу цінних речовин: витамини С, Е і фолієву кислоту, цинк, калій, магній, клітковину та природні антиоксиданти (лютеїн, лікопін та аргінін). Крім того, папайя містить дуже цінний протеолітичний фермент – папаїн, який відлущує відмерлі клітини шкіри. Папайя має антиоксидантні, розгладжувальні та відновлюючі властивості. Пілінги з папаїном, завдяки м'якій дії, можуть застосовувати навіть люди з чутливою та куперозною шкірою.

Екстракт кучерявого хряща – різновиду червоних водорослей, багатий протеїнами, витамином С та витаминами групи В. Має зволожуючі та стимулюючі властивості.

Екстракт шовковиці – Містить цукри, пальмітинову та фумарову кислоти, фруктові кислоти (лимонну та яблучну), антоціані, витамини В, РР, β – ситостерин, евгенол, гваякол, тритерпені. Ефективний засіб має протизапальну дію на шкіру та заспокоює подразнення. Він також має антирадикальні властивості, ущільнює кров'яні судини та регенерує.

Олія лимонної цедри – освіжає, заспокоює та матує. Є сильним бактерицидним, в'яжучим засобом, зміцнює, дезінфікує та відбілює. Олія лимона чудово очищає шкіру та покращує еластичність шкіри, робить її більш підтягнутою.

Екстракт тюбетейки байкальської – заспокоює подразнення, запалення та алергію. Завдяки вмісту байкаліну є сильним антиоксидантом. Захищає колаген та еластин від несприятливих змін і запобігає пошкодженню ДНК. Уповільнює процеси старіння, відновлює природну пружність та еластичність шкіри. Покращує загальний стан шкіри, вирівнює її тон, усуває плями.

Олія виноградних кісточок – містить НЖК, токоферол, фітостерини, фосфоліпіди. Має антирадикальну дію, сповільнює старіння шкіри, зміцнює захисний бар'єр шкіри, зволожує, пом'якшує та заспокоює подразнення. Добре вбирається і не забиває пори шкіри.

Екстракт винограду – містить фруктові (виннокам'яні) кислоти, антоціані, витамини, елагову кислоту та антиоксиданти. Живити шкіру, має антирадикальну дію та замедлює процеси старіння. Вони (фрукотові кислоти) зміцнюють шкірний бар'єр, перешкоджають втраті води, нормалізують стан жирної шкіри та заспокоюють подразнення. Елагова кислота захищає ДНК клітин від дії мутагенних речовин.

Екстракт ломікаменю – освітлює колір шкіри та запобігає надмірному виробленню меланіну в шкірі. Зменшує негативний вплив вільних радикалів.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанести на обличчя, шию та зону декольте м'якими круговими рухами, уникаючи область навколо очей. Змити через 10 хвилин.

СКЛАД:

Aqua (Water), Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Glycerin, Oryza Sativa (Rice) Powder, Polyglyceryl-6 Distearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Microcrystalline Cellulose, Cera Alba Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Parfum (Fragrance), Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Toc

150
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Відлущування
Заспокоєння
Зміцнення
Освіження
Освітлення
Очищення
Пом'якшення
Розгладження
Об'єм
100 мл