В наявності

Зволожуючий тонік з розпилювачем 160 / Hydra Spray Toner / Purles

890,00 грн.

Зволожуючий спрей-тонік для всіх типів шкіри.

Надзвичайно м’який тонік для сухої, зневодненої та чутливої ​​шкіри. Освіжає, відновлює природний pH, допомагає видалити залишки макіяжу. Завдяки правильному поєднанню дієвих активних компонентів засіб забезпечує шкірі інтенсивну зволожуючу дію.

Aquaxyl і Hydreis – передові компоненти, які оптимізують запаси води та утримують їх в епідермісі. У поєднанні з високомолекулярною гіалуроновою кислотою вони запобігають її випаровуванню і розгладжують рельєф шкіри. Поєднання з екстрактом алое віра збагачує формулу вітамінами та мінералами та підсилює заспокійливий ефект.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Акваксил – молекулярна комбінація похідних глюкози. Він збільшує синтез гіалуронової кислоти та інших важливих ліпідів і білків, відповідальних за підтримку води в шкірі. Це робить шкіру ідеально відновленою та зволоженою.

Високомолекулярна гіалуронова кислота – є резервуаром вологи для шкіри, впливає на її пружність і захищає від впливу несприятливих зовнішніх інгредієнтів. Вона надзвичайно м’яка, не подразнює та не сенсибілізує, її можна використовувати для всіх типів шкіри, включаючи проблемну.

Алое – зволожує, прискорює регенерацію. Має заспокійливу, протизапальну та антибактеріальну дію. Стимулює синтез колагену. Має антирадикальні та сонцезахисні властивості, ефективно сприяє лікуванню сонячних опіків.

Hydreis – зволожуючий і відновлюючий комплекс. Він стимулює синтез філагрину, білка, необхідного для побудови рогового шару, а також синтез аквапорину-3, який регулює процес транспортування води між клітинами. Завдяки цьому зволожує шкіру та відновлює бар’єрну функцію шкіри.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Після очищення пінкою-мусом, або ніжним молочком ми рекомендуємо використовувати тонік для відновлення РН балансу шкіри.

Розпиліть тонік з відстані 20 см на очищену шкіру, або змочіть ватний диск і нанесіть тонік на обличчя, шию і зону декольте.

Уникайте попадання тоніку в очі.

СКЛАД:

INGREDIENTS OF NATURAL ORIGIN, PARABEN FREE, NO SLS/SLES, NO MINERAL OILS, VEGAN, SILICONE FREE, CRUELTY FREE, NON GMO, NO TRIETHANOLAMINE, PETROCHEMICAL FREE, GLUTEN FREE

160
По типу шкіри
Зневоднена шкіра всіх типів
Суха шкіра
Усі типи шкіри
Чутлива ​​шкіра
Призначення
Відновлення
Заспокоєння
Зволоження
Зняття почервонінь
Освіження
Тонізація
Об'єм
200 мл