В наявності

Живильна олія для обличчя / Superfood Facial Oil / ELEMIS

2 250,00 грн.

Живильна олія для обличчя

ПЕРЕВАГИ: зволожує, живить, розгладжує

Олія з Омега-комплексом Суперфуд має ніжну шовковисту текстуру і чудовий аромат, поєднує в собі потужні природні активні інгредієнти і поживні речовини, які благотворно позначаються на здоров'ї шкіри. Олія поєднує в собі чисту силу 9 концентрованих суперфудів з експертними знаннями, досвідом та науковими розробками ELEMIS, які стоять за кожною нашою формулою. Олія являє собою багату скарбницю нутрієнтів, поживних речовин, вітамінів та антиоксидантів. Допомагає нашій шкірі зберігати пружність, гладкість та еластичність. Всі типи шкіри.

ПЕРЕМОЖЕЦЬ в номінації "Натуральний феномен у догляді за шкірою" - VOGUE BEAUTY AWARDS 2018.

Формула Суперфуд олії на 100% складається з натуральних компонентів - висококонцентрованих суперпродуктів, які глибоко живлять і зволожують шкіру. Антиоксидантна та багата омега Брокколі, Льняне насіння та Редис дайкон живлять шкіру, допомагаючи їй наповнитися та розгладитися.

Легка, нежирна олія, миттєво вбирається в шкіру, не залишаючи липкості та жирного блиску. Масло надасть шкірі збалансоване здорове сяйво, яке зараз таке модне.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Superfood Facial Oil:

  • Олія насіння броколі - мінеральний заряд, націлений на відновлення водного балансу та пом'якшення шкіри.
  • Олія насіння льону - може похвалитися колосальним рівнем вмісту поліненасичених жирних кислот омега-3, які заспокоюють шкіру, «закривають» вологу в тканинах шкіри, в той час як масло насіння дайкону, здатне за рахунок своєї легкої текстури досягати глибоких шарів шкіри, сприяє доставці. активних інгредієнтів, забезпечуючи таким чином інтенсивне харчування шкіри.
  • Олія насіння дайкону - відбілює шкіру, усуваючи пігментні плями, розгладжує дрібні зморшки, надає здорового відтінку шкіри обличчя.
  • Олія насіння шипшини - багата на вітаміни С і Е, проретинолом (вітамін А), ефективно бореться з вільними радикалами, стимулює синтез колагену, сприяє зволоженню шкіри та насиченню її киснем.
  • Олія насіння огірка - багата на лінолієву кислоту, чудово пом'якшує і заспокоює шкіру. Відновлює еластичність шкірного покриву.
  • Олія австралійського горіха макадамія – відновлює, тонізує, пом'якшує та зволожує шкіру. Є джерелом пальмітолеїнової кислоти, яка є природним чином у клітинах нашої шкіри. Надає шкірі ніжності та м'якості.
  • Олія насіння маку - підвищує еластичність шкіри, зволожує, сприяє швидкому загоєнню різних ушкоджень.
  • Олія рисових висівок - зволожує, усуває запалення, надає шкірі пружності, стимулює процеси регенерації.
  • Олія насіння пінника лугового - живить, зволожує, чудово регенерує шкіру, легко вбирається, не залишаючи жирного блиску.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Використовуйте щодня вранці та ввечері перед використанням зволожуючого крему. Нанесіть 3-4 краплі Суперфуд Олії з Омега-комплексом на долоню, розігрійте масло в долонях, щоб активувати компоненти продукту та насолодитися ароматерапією. Спочатку нанесіть масло легкими рухами, що впечатують, на всю поверхню обличчя, шиї і декольте, проробіть, щоб вбрати масло в шкіру.

Акуратно покладіть руки на підборіддя і проведіть руками, що чергуються, уздовж лінії щелепи до вух. Підведіть руки до носа та ковзайте по щоках до скронь. Проведіть пальцями під очима до перенісся, а потім до чола. Проведіть руками вниз по обличчю та нанесіть від основи шиї до кінчика підборіддя, використовуючи широкі рухи вгору. Поверніться до скронь, щоб закінчити.

РАДА ФАХІВЦЯ

Суперфуд масло - ідеальний засіб у морських подорожах, використовуйте перед виходом на пляж і ввечері для харчування сухої, наповненої сонцем шкіри.

50224
Призначення
Живлення
Зволоження
Розгладжує
Об'єм
15мл