В наявності

Спрей для тіла та волосся Sun Oil / HUILE SOLAIRE SOLEIL MODÉRÉ / ESTHEDERM

2 175,00 грн.

Олія для засмаги для тіла та волосся, не містить силікону та спирту, водостійка, некомедогенна. Для всіх типів шкіри, навіть для найчутливішої. Містить як зовнішній (UVA- і UVB-фільтри), так і внутрішній (патент GCP) захист. Патент Adaptasun посилює індукцію синтезу меланіну навіть за низького УФ-випромінювання. Додаткові олії активізують швидке відновлення шкіри та волосся, пом'якшують, насичують поживними компонентами.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Клітинна вода (вода, АТФ, карнозин, мінеральні солі), екстракт волоського горіха, екстракт звіробою звичайного, токоферолу ацетат, гліциритинова кислота, олеїнова кислота, олія насіння соняшнику, екстракт люцерни, гідролізований протеїн сої, екстракт листя глюконат міді, тріазин, екстракт водоростей, ацетил гексапептид-1.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Продукт показаний для застосування при помірному сонячному випромінюванні, УФ (ультрафіолетове випромінювання) індекс від 4 до 7. Літо, перебування на сонці до 12:00 та після 16:00.

Розпорошувати необхідну кількість засобу рівномірно на все тіло та волосся за 20 хвилин до виходу на сонце. Повторно наносити засіб кожні дві години, а також купання.

V4580
По типу шкіри
Нормальна шкіра
Усі типи шкіри
Чутлива ​​шкіра
Призначення
Відновлення
Живлення
Захист
Пом'якшення
Об'єм
150мл