В наявності

Крем для обличчя ультрапоживний / Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich / ELEMIS

4 100,00 грн.

Поживний крем проти зморшок

ПЕРЕВАГИ: живить, зміцнює, розгладжує

Завдяки унікальному екстракту водоростей із глибин Середземного моря, цей крем кардинальним чином збільшує кількість глікозаміногліканів у шкірі, які завдяки особливій клітинній комунікації, пов'язують воду та сприяють зволоженню шкіри, покращуючи її характеристики – підвищують гладкість, пружність, еластичність. Крім цього, екстракт Гінкго Білоба забезпечує чудовий захист від негативного впливу вільних радикалів. Клінічно доведено зменшення глибини зморшок, покращення пружності шкіри, тонусу та зволоження за 14 днів використання. Для нормальної, сухої шкіри, 25+

У кремі Pro-Collagen Marine Ultra-Rich міститься оптимальне поєднання антивікових властивостей, сили та енергії класичного Крему для обличчя Морські водорості Про-Коллаген з більш насиченою основою для інтенсивного живлення та захисту сухої зневодненої шкіри.

НЕЗАЛЕЖНІ КЛІНІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ:

87% жінок підтвердили, що їхня шкіра була зволоженою цілий день.

82% жінок підтвердили, що продукт допоміг зміцнити та тонізувати шкіру.

93% жінок підтвердили, що їхня шкіра миттєво зволожилася.

Доведено, що після застосування Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich шкіра залишається зволоженою до 24 годин.

Насичена формула продукту максимально задовольняє потреби сухої та зневодненої шкіри. Як результат, миттєве та тривале інтенсивне зволоження, скорочення кількості та зменшення глибини мімічних та вікових зморшок.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich:

  • Падина Павоніка - містить кальцій, який зміцнює клітинну структуру, надає шкірі гладкості та сяйва. Стимулює синтез гіалуронової кислоти, активно зволожуючи.
  • Хлорелла - одноклітинна бура водорість, забезпечує синтез колагену та покращує еластичність шкіри, надаючи розгладжуючий та реструктуруючий ефект.
  • Гінкго Білоба - «сріблястий абрикос» або «сріблястий горіх» у перекладі з китайської та японської мов, захищає шкіру від впливу вільних радикалів, уповільнює процеси старіння шкіри, покращує живлення клітин, тонізує та заспокоює завдяки вмісту понад 160 корисних компонентів.
  • Порфіридіум - має чудові зволожуючі властивості.
  • Олія какао - чудово зволожує шкіру, багата на вітамін Е, який у свою чергу підвищує пружність шкіри, а входить до складу вітамін К рятує від запальних процесів у клітинах шкіри.
  • Екстракт соняшника - багатий на поліненасичені жирні кислоти, які пом'якшують і розгладжують шкіру, а також відновлюють її захисний бар'єр.

Наносьте щоранку на попередньо очищену, суху шкіру.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Ніжноьрозподіліть по обличчю, шиї та декольте. Для максимального результату рекомендуємо спочатку наносити сироватку Pro-Collagen Quartz Lift Serum, а потім Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich.

00194
Призначення
Anti-age терапія
Живлення
Зміцнення
Розгладжує
Об'єм
50 мл