В наявності

Безсульфатний шампунь постколор / Luxviva shampoo / Medavita

900,00 грн.

Объём

Безсульфатний шампунь постколор (pH 4.5) - шампунь для догляду за фарбованим волоссям. Дбайливо і ніжно очищає забарвлене, знебарвлене і меліроване волосся. Зберігає інтенсивність кольору, робить волосся м'яким і сяючим завдяки комплексу активних інгредієнтів, що складається з фітокератину, олії китайської камелії, соняшникової олії, пшеничної олії, сафлорової олії, лляної олії, олії моринги та екстракту пшеничних висівок. Шампунь живить, відновлює, зволожує та зміцнює волосся. Містить комплекс Amino Concentré.

Для домашнього догляду.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Фітокератина

Рослинна альтернатива кератину - основному білку, що формує волосся. Містить 18 амінокислот пшениці та сої, які відновлюють структуру волосся зсередини, роблячи його сильним і здоровим. Пшеничні білки завдяки своїй низькій молекулярній масі легко проникають у стрижень волосся, надають йому щільності, блиску та м'якості. Соєві білки утворюють захисну мантію на волоссі, роблячи його м'яким і шовковистим.

ОЛІЯ КИТАЙСЬКОЇ КАМЕЛІЇ І ПШЕНІЧНЕ ОЛІЯ

Багаті омега-3, 6 та 9 жирними кислотами. Вони підвищують вміст ліпідів у волокнах волосся. Це позитивно впливає збереження кератину.

ЕКСТРАКТ ПШЕНІЧНИХ ОТРУБІВ

Надає волоссю міцність, підтримує його здорову структуру і усуває пухнастість. Запечатує кутикулу волосся і запобігає вимиванню пігментів, продовжуючи інтенсивність кольору.

САФЛОРОВА ОЛІЯ

Багате омега-6 і вітаміном К, широко використовується в косметиці, так як воно має потужну поживну і відновлюючу дію, а завдяки своїм винятковим зволожуючим властивостям, допомагає захистити і кондиціонувати сухе, ламке волосся.

ЛЛЯНА ОЛІЯ

Багате жирними кислотами (олеїновою, пальмітиновою, ліноленовою і стеариновою кислотами), лецитином і вітаміном Е. Має потужні поживні властивості і має сильну ревіталізуючу дію на волосся. Створює антифриз ефект, надає волоссю неперевершену м'якість та блиск.

ОЛІЯ МОРИНГИ

Це насичене живильне масло містить високий відсоток жирних кислот (олеїнової, пальмітинової, лінолевої), фітостеролів, вітамінів А, Е і С. Воно захищає волосся, надаючи їм блиск, об'єм і життєву силу. Запобігає зневодненню та захищає волосся від смогу, УФ-променів та вільних радикалів.

AMINO CONCENTRÉ

Фірмовий комплекс для зміцнення волосся від Medavita. Чисті амінокислоти серин, карбоцистеїн і треонін реструктурують волосся, заповнюючи порожнечі в кутикулі. Вони відновлюють структуру волосяних волокон, герметизують лусочки кутикули, залишаючи волосся гладким, блискучим і живим.

Об'єм: 250 та 55 мл.

Не містить парабенів

Не містить сульфатів

Не містить солей

Клінічно випробувано

Мікробіологічно випробувано

Гіпоалергенно