В наявності

Укрепляющий шампунь для усиления теплых оттенков блонда Blondie / Sunset Blonde Enhancing Shampoo / Medavita

900,00 грн.

Объём

Зміцнюючий шампунь для посилення теплих відтінків блонди ідеальний для нових блондинок, які вибрали теплий тон. Збагачення гідролізованим колагеном цього засобу зробило його здатним відновлювати пошкоджене волосся. Продукт підходить для щоденного застосування, внаслідок чого ви отримаєте яскравий та насичений теплий відтінок.

Шампунь дбайливо очищає волосся від забруднень, обволікає стрижень захисною оболонкою та протидіє окисленню. Гіалуронова кислота підвищує тонус волосся, робить його більш еластичним, сильним і одночасно легким. Таке волосся не тільки відмінно виглядає, але ще й приємне на дотик, розчісується без зусиль, не відрізняється ламкістю, має природний блиск.

SUNSET BLONDE ENHANCING SHAMPOO підтримує вибраний відтінок. Засіб розроблено кращими фахівцями, яким вдалося подбати про функції очищення волосся та шкіри голови, зміцнення структури пасм та посилення бажаного тону.

Користуватися шампунем просто та приємно. Він має легкий аромат і текстуру. MEDAVITA подарує блондинкам усю різноманітність та багатство теплих відтінків, допоможе підкреслити природну чарівність та яскравість зовнішності.

02389
Призначення
Блиск
Зміцнення
Об'єм
250 мл
Страна
Італія