В наявності

Зміцнюючий шампунь для всіх типів волосся Blondie / All blondes bonding shampoo / Medavita

900,00 грн.

Объём

Компанія MEDAVITA переверне ваші уявлення про світле волосся. Ми пропонуємо багатий вибір відтінків та можливість підтримувати їхню розкіш та красу. Власницям світлих локонів потрібно не тільки уважно ставитися до підбору фарби та освітлювача, але і з особливою ретельністю доглядати новопридбаний блонд.

Для цього ми створили ALL BLONDES BONDING SHAMPOO – шампунь, що зміцнює, придатний для всіх відтінків блонду. Тепер доглядати за енергійним теплим чи благородним холодним блондом можна максимально просто, обравши наш шампунь! Засіб розроблений на основі високоактивних компонентів.

У шампунь входять білки амаранту, комплекс Церамідів, гіалуронова кислота, колаген. Продукт має pH 5,0, що ідеально підходить для дбайливого видалення забруднень. Оптимально для повсякденного застосування. Засіб сприяє стабілізації внутрішніх структур пошкодженого фарбуванням волосся. Ідеальний варіант для новоспечених блондинок, які хочуть зберегти отриманий відтінок та здоров'я зачіски! Шампунь представлений в упаковці різних розмірів.

02375
Призначення
Блиск
Зміцнення
Об'єм
250 мл
Страна
Італія