В наявності

Анти-акне еліксир 131 / Anti-Acne Elixir / Purles

1 030,00 грн.

Балансуюча, лікувальна сироватка призначена для догляду за шкірою з акне. Склад, заснований на ретельно підібраних інгредієнтах рослин і саліцилової кислоти, відновлює власні функції шкіри, позитивно впливаючи на її зовнішній вигляд. Прискорює загоєння запалень і перешкоджає їх появі, при цьому глибоко зволожуючи шкіру. Синергія екстрактів сріблястого клена, лохини і цукрової тростини нормалізує кератинізацію, стимулює відновлення і інтенсивне оздоровлення шкіри. Екстракти апельсина і лимона освітлюють гіперпігментацію, пом’якшуючи шкіру, роблячи її свіжою і матовою. Завдяки саліцилової кислоти, цей продукт очищає і звужує пори, балансує роботу сальних залоз і пригнічує ріст бактерій, що провокують появу вугрів.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Екстракт чорниці – відноситься до дубильно-антоціанової сировини. Основні напрямки дії активних компонентів: зміцнення капілярних судин, протизапальна, антиоксидантна, зволожуюча, пом’якшувальна дія.

Екстракт цукрової тростини – джерело гліколевої кислоти, що зволожує, пом’якшує, освітлює, інтенсифікує синтез колагену, еластину та гіалуронової кислоти.

Саліцилова кислота – регулює оновлення клітин шкіри, відлущує і видаляє непотрібні шари ороговілих клітин епідермісу. Саліцилова кислота є сполукою, спорідненою аспірину, і, як і аспірин, має деякі протизапальні властивості, тому вона сприяє процесу загоєння плям і подразнень. Це жиророзчинна кислота, завдяки чому вона також має здатність проникати крізь сальний шар (шкірне сало) та глибоко проникати в пори шкіри та очищати їх, що має велике значення при лікуванні акне.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанесіть засіб на суху і очищену шкіру обличчя, шиї і декольте до використання крему або самостійно, м’якими круговими рухами до повного вбирання. Використовуйте вранці та ввечері.

СКЛАД:

Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Triethanolamine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Saccharide Isomerate, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Passiflora Edulis Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Alcohol Denat., Salicylic Acid, Cellulose Gum, Parfum (Fragrance), Chlorphenesin, Passiflora Quadrangularis Fruit Extract, Glycosaminoglycans, Benzoic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Sodium Bisulfite, Methylpropanediol, CI 19140 (FD&C Yellow No. 5) , Caprylyl Glycol, CI 42090 (FD&C Blue No. 1), Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Phenylpropanol

131
По типу шкіри
Жирна та комбінована шкіра
Проблемна шкіра
Призначення
Боротьба з пігментацією
Відлущування
Відновлення
Зняття почервонінь
Матування
Порозвужувальне
Проти запалення, акне, висипань
Себорегуляція
Об'єм
30 мл