В наявності

Протизапальна сироватка / Redefining Serum / HydroPeptide

5 059,00 грн.

Безмасляна, протизапальна, ультра-очищаюча та омолоджуюча сироватка, знищує пропіонібактерії акне, комплексно оздоровлює шкіру, уповільнює процес вироблення надлишкової кількості жиру та меланіну, глибоко зволожує, надаючи шкірі м'якість та пружність. Можна використовувати цілий рік. ⠀

  • Гладкість шкіри, вирівнювання рельєфу: перше, що Ви відчуєте, вмиваючись вранці після нічного застосування Redefining Serum – гладкість та м'якість шкіри, вона стане більш рівною та наповниться природним сяйвом. Екстракт ягід обліпихи у складі сироватки затримує ознаки старіння, загоює та зменшує шрами (зменшує зморшки до 35% та покращує колір обличчя на 80%).
  • Правильно зволожує: склад Redefining Serum збалансований і продуманий настільки, що вона не те, що не викликає почуття стягнутості чи сухості, а зволожує шкіру, оскільки містить гіалуронову кислоту та унікальні пептиди, які допомагають волозі проникнути та утриматися глибоко у шарах епідермісу.
  • Вирівнюється тон шкіри: через кілька днів після початку застосування, шкіра стає більш однорідною, природного тону, помітно зменшується почервоніння та знижується ймовірність появи післязапальної гіперпігментації.
  • Усуває прищі та “чорні крапки”: за одне застосування сироватка знімає запалення та почервоніння, розчиняються “чорні крапки” та очищаються пори. Навіть масштабні, запалені над загальним рельєфом шкіри запалення, гормонального характеру, у період ПМС – повністю перестають виявлятися.
  • Granactive Acne - антимікробний пептид, що очищає, який викликає згубний дисбаланс у бактерій акне, нейтралізуючи запалення і почервоніння. Саліцилова кислота відкриває пори для проникнення кисню і пептиду, що очищає, забезпечуючи максимальний ефект проти акне, не викликаючи подразнення.
  • Має легку гелеподібну консистенцію, а аромат наповнений сумішшю запахів сушеної груші та трав.

Сироватку можна використовувати точково, на ніч, для усунення запалень по всьому тілу.

Для кого: Підходить для всіх типів шкіри, особливо схильної до акне, щільної, жирної та старіючої шкіри.

Застосування: Нанесіть невелику кількість на чисту шкіру обличчя та шиї. Можна використовувати вранці та ввечері. Поверх нанесіть відповідний зволожуючий або сонцезахисний крем.

Протипоказання: Вагітність, лактація, алергія на аспірин.

Об'єм: 30 мл.

RRS
Призначення
Заспокоєння
Проти запалення, акне, висипань