В наявності

Чоловічий зволожуючий крем / Pro-Collagen Marine Cream for Men / ELEMIS

2 760,00 грн.

Зволожуючий крем проти зморшок

ПЕРЕВАГИ: зміцнює, розгладжує, зволожує

Клінічно доведено, розроблений спеціально для чоловіків, щоб зволожити, зміцнити та допомогти розгладити чи запобігти появі зморшок.

Продукт-переможець у номінації «Найкращий новий антивіковий крем для чоловіків» у конкурсі GQ Grooming Awards 2017 року.

Крем для обличчя Про-коллаген для чоловіків - створений спеціально для чоловічої шкіри. Миттєво зволожує, покращує тургор шкіри та розгладжує зморшки. Унікальні середземноморські водорості Padina Pavonica у складі заряджені енергією завдяки багатому антиоксидантами Ginkgo Biloba та заспокійливому AbyssineTM для покращення зволоження, пружності шкіри та еластичності. Шкіра виглядає більш молодою та оновленою. Завдяки вмісту в унікальній формулі екзополісахариду, здобутого з глибин океану, чудово усуваються всі подразнення і шкіра набуває комфортного відчуття після гоління.

  •   видиме скорочення мімічних та вікових зморшок
  •   антиоксидантний захист
  •   шкіра без подразнень та почервоніння та жирного блиску
  •   потужне зволоження протягом 24 годин

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream for Men:

  • Падина Павоніка - завдяки високому вмісту антиоксидантів, вітамінів та мікроелементів глибоко зволожує, підвищує пружність та еластичність шкіри.
  • Гінко Білоба – підвищує еластичність стінок кровоносних судин, покращується капілярний кровообіг та зменшується набряклість.
  • Abussine TM - живлять, захищають, зволожують, підвищують щільність, пружність і еластичність шкіри.
  • Дермохлорелла - одноклітинна бура водорість, забезпечує синтез колагену та покращує еластичність шкіри, надаючи розгладжуючий та реструктуризуючий ефект. Завдяки своєму амінокислотному профілю працює аналогічно колагену.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Наносите щодня вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя та шиї.

50205
Призначення
Зволоження
Зміцнення
Розгладжує
Об'єм
30 мл