В наявності

Очисник кисневий / Snow O2 Cleanser (SOC) / GENOSYS

2 310,00 грн.

Щоб залишатися здоровою, шкірі потрібне щоденне грамотне очищення. Genosys Snow O2 Cleanser доводить, що коло завдань очищувальних продуктів може не обмежуватися тільки видаленням забруднень і макіяжу, цей унікальний кисневий очищувач допомагає шкірі позбавлятися токсинів, сприяє усуненню чорних крапок і звуженню пор, ревіталізує, заспокоює шкіру.

Формула Genosys Snow O2 включає комплекс рослинних екстрактів, які оздоровлюють шкіру, підтримують її баланс, сприяють покращенню тонусу та текстури:

Екстракт берези бореться із запальними реакціями, детоксикує, тонізує, сприяє регенерації тканин;

Екстракт дудника – цілющий протизапальний компонент, який підвищує власні вологоутримуючі властивості шкіри;

Екстракт арніки – потужний антиоксидант, що допомагає шкірі боротися із зовнішнім стресом;

Екстракт деревію регулює себовиділення, підтримує баланс рН, тонізує, знімає запалення.

Genosys – кисневий очисник, який підійде у догляді за шкірою будь-якого типу. Засіб гарантує абсолютний комфорт після використання та відсутність подразнень. Кремоподібна піна, яка утворюється при контакті продукту зі шкірою, проникає в пори глибше, ніж більшість гелів для вмивання та забезпечує якісне, при цьому нетравматичне очищення.

Genosys пінка для вмивання представлена на сайті KrasotaShop у кількох варіантах обсягу. Почніть знайомство з пінки, об'ємом 180 ml, а коли переконаєтеся, що засіб вам підходить, купуйте Genosys Snow O2 Cleanser 500ml, адже це неймовірно вигідно!

Спосіб застосування

Наносите кисневий очищувач Genosys на суху шкіру, уникаючи області навколо губ та очей.

Зачекайте кілька секунд, поки почне вироблятися киснева пінка. Коли цей процес зупиниться, змийте засіб водою.

Якщо на шкірі є незначні пошкодження, процес вмивання може супроводжуватися легким пощипуванням. Це припустима реакція, яка потребує припинення процедури.

Кисневий очищувач Генозис можна використовувати не тільки в області обличчя, а й на ділянках шкіри тіла, які потребують якісного очищення.

Може застосовуватись щодня.

По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Видаляє макіяж, забруднення, надмірний себум
Насичення шкіри киснем
Освіження
Очищення
Об'єм
180мл