В наявності

Набір Про-Коллаген Розкішний Щоденний догляд за обличчям / Elemis

9 900,00 грн.

Ця культова колекція топових продуктів із зміцнюючими та зволожуючими формулами є безцелером продажу в ELEMIS і має відзначені нагородами результати проти старіння. Почніть з подвійного очищення, перш ніж наносити зволоження, щоб отримати здорову та сяючу шкіру.

У НАБОРІ:

Pro-Collagen Cleansing Balm 100 г – повнорозмірний;

Pro-Collagen Energising Marine Cleanser 150 мл – повнорозмірний;

Pro-Collagen Renewal Serum 15 мл – повнорозмірний;

Pro-Collagen Marine Cream 100 мл – супер розмір;

Pro-Collagen Night Cream 30мл;

Luxury Cleansing Cloth - спеціальна серветка, що очищає.

Вартість продуктів окремо (без набору) 15200 грн. Вигода 5300 грн.

Очищаючий бальзам Pro-Collagen, відомий своєю унікальною текстурою, що трансформує, видаляє макіяж, щоденні забруднення, надаючи обличчю м'який і сяючий колір. Поліпшіть свій досвід очищення шкіри, використовуючи нашу м'яку очищувальну рукавичку спа-класу, щоб змити бальзам.

Засіб для очистки Pro-Collagen Energizing Marine, що складається з мінералів і трьох кислот, ефективно видаляє щоденні забруднення, а також допомагає зарядити шкіру енергією для оптимальної роботи.

Ефективна альтернатива ретинолу, сироватка Pro-Collagen Renewal Serum покращує зовнішній вигляд шкіри, надаючи пружність, відновлює шкіру після впливу сонця та зменшує видимі пори, а також допомагає шкірі утримувати вологу цілий день.

Pro-Collagen Marine Cream покращує зовнішній вигляд шкіри, надаючи пружності та еластичності, покращуючи колір обличчя за рахунок чого, шкіра виглядає гладкою та доглянутою.

Нічний крем Pro-Collagen націлений на боротьбу з ознаками старіння, надає сяючого кольору обличчя після пробудження.