В наявності

Сироватка для лікування пігментації / MAGISTRAL SERUM BLANC DE TEINT 6.7% / Ella Bache

2 695,00 грн.

Сироватка - це косметичний продукт, що має більш високу концентрацію діючих речовин і більш дрібнодисперсний склад, завдяки чому швидше і краще дає результат, тому що проникає набагато глибше в порівнянні з кремом, потрапляючи в концентрацію активних компонентів безпосередньо в суть проблеми.

Сироватка наноситься під крем, краще ввечері, тому що саме вночі у шкірі відбуваються основні процеси і дія сироватки буде ще активнішою.

Одну і ту ж сироватку можна використовувати не більше місяця, тому що сироватка є стимулятором клітинних біохімічних процесів та постійне використання призводить до розслаблення власного клітинного потенціалу.

Сироватка не замінює основний догляд, а виключно його доповненням для покращення результату.

Сироватка Мажистраль Блан де Тан 6,7% – експертний космецевтичний засіб для роботи з пігментацією на рівні епідермісу та дерми. Помітно вирівнює та висвітлює тон шкіри, нейтралізуючи нездорові відтінки: жовтий, сірий, коричневий та червоний. Плями на шкірі стають менш помітними, блокується їх подальша поява та розвиток. Сироватка активно інгібує синтез меланіну.

Результат: шкіра набула не тільки більш рівного та здорового відтінку, але й захисту від подальших появ пігментних відхилень.

ПРИЗНАЧЕННЯ:

  • освітлення шкіри
  • нейтралізація небажаних відтінків тону шкіри (сірий, жовтий, коричневий, червоний)
  • корекція пігментації (всі типи темних плям/сонце-вік-пост стрес): блокує розвиток, стимулює видалення, запобігає утворенню
VE18004
Об'єм
30 мл