В наявності

Гель-очисник / Pro-Collagen Energising Marine Cleanser / ELEMIS

2 055,00 грн.

Підбадьорливий засіб для шкіри

ПЕРЕВАГИ: очищує, енергізує, відновлює

Супер новинка! Цей розкішний гель, що очищає, допомагає зарядити шкіру енергією, ефективно видаляє макіяж і щоденні забруднення, надає шкірі свіжість і сяйво молодості. Тріо кислот проти старіння м'яко освітлює, надає шкірі свіжості та краси. Містить бадьорий Мульти-мінеральний комплекс та ексклюзивну водорість Падина Павоніка для гладкої та зволоженої шкіри. Глибоко очищає та балансує, не пересушуючи та не позбавляючи шкіру вологи. Для всіх типів шкіри, 25+

Це розкішний щоденний очищаючий засіб, збагачений мінералами, що бадьорять, магнієм, цинком і міддю, а також тріо кислот, що розгладжують шкіру, ідеально очищує і енергізує. Освіжаюча гелева формула перетворюється на м'яку, насичену піну, яка легко видаляє макіяж та щоденні забруднення, одночасно зменшуючи надлишки себуму, забезпечуючи свіжий та молодий тон шкіри.

Гелевий очищувач Про-Коллаген надає шкірі енергії, відновлює баланс, повертаючи життя тьмяній шкірі. Потужне антивікове тріо бурштинової кислоти та молочної кислоти, а також ферулова кислота, що міститься в ягодах асаї, у поєднанні із зволожуючим комплексом водоростей Padina Pavonica надають шкірі свіжості, сяйва та глибоко очищають.

НЕЗАЛЕЖНІ КЛІНІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ:

98% жінок підтвердили, що після використання продукту на шкірі відчуття свіжості та чистоти

97% підтвердили, що очищувач ефективно видаляє макіяж та забруднення зі шкіри

96% підтвердили, що очищувач легко видаляє макіяж

95% підтвердили, що продукт сприяє видаленню надлишку себуму та забруднень на шкірі.

94% підтвердили, що очищувач робить шкіру м'якою та гладкою.

60174
Призначення
Відновлення
Очищення
Об'єм
150мл