В наявності

Нічна зволожуюча маска / Vital C Hydrating Overnight Masque / Image

3 306,00 грн.

Нічна зволожуюча маска – ефективний косметичний продукт для покращення зовнішнього вигляду шкіри, що втомилася. У процесі дії на дерму, поки ви відпочиваєте, відбувається повноцінне зволоження, харчування та відновлення. На ранок після пробудження шкіра сяє свіжістю, відчувається ультразволоження. Гелева текстура маски забезпечує швидке влучення поживних компонентів у глибокі шари. Призначена для вікової шкіри, що в'яне, яку необхідно підбадьорити, зволожити і позбавити від подразнень. Не містить синтетичних барвників, парабенів, фталатів, штучних ароматизаторів.

ПЕРЕВАГИ:

В результаті використання Vital C Hydrating Overnight Masque тьмяна шкіра набуває природного сяйва. Поліпшується колір та зовнішній вигляд обличчя, розгладжуються дрібні зморшки. Шкіра ефективно зволожується, зберігаючи всередині всі необхідні живильні елементи. За рахунок косметичного продукту, що входять до складу синьо-зелених водоростей забезпечується гладкість і пружність дерми. Приємний цитрусовий аромат забезпечить свіжість на весь день.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Тетрагексилдецил аскорбат – відбілювання, нейтралізація ультрафіолетового випромінювання, боротьба з акне, антиоксидантна дія.
  • Гіалуронат натрію – підтягування контурів обличчя, розгладжування дерми.
  • Мінеральний комплекс – корекція вікових змін.
  • Екстракт синьо-зелених водоростей – надання дермі пружності та гладкості.
V-222
Призначення
Зволоження
Освіжає
Сяйво
Об'єм
57 мл