В наявності

Освітлюючий крем для повік / Iluma Intense Brightening Eye Crème / Image

5 003,00 грн.

Крем для повік, що освітлює - ефективний засіб для боротьби з знебарвленням області під очима. Рослинні освітлювальні агенти, пептиди та фітонутрієнти у складі косметичного продукту омолоджують шкіру, зменшуючи видимі ознаки в'янення. Освітлюючи та зволожуючи шкіру повік, засіб розгладжує зморшки та покращує її якість. Продукт розроблений професіоналами для вікової шкіри, що втратила сяйво, з набряками та темними колами.

ПЕРЕВАГИ:

Використання Intense Brightening Eye Crème дозволяє повернути очам природне сяйво та молодість. Особлива формула засобу транспортує кульки активних компонентів у глибокі шари шкіри, за рахунок чого вона зволожується та живиться. Крем сприяє зменшенню гусячих лапок і зморшок, повертає дермі свіжий вигляд, що відпочив. Ефективно бореться з темними колами та знебарвленими ділянками під очима. Регулярне використання косметичного продукту дозволяє позбавитися проблеми в'ялості.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

На попередньо очищену область верхньої та нижньої повіки нанесіть кількість крему розміром з горошину. Рухами подушечок пальців, що поплескують, утріть засіб у шкіру. Щоб ще краще замаскувати темні кола, нанесіть поверх крему Мінеральний консилер потрібного відтінку. Для догляду за віковою шкірою обличчя віддайте перевагу Інтенсивному крему, що освітлює, який цілеспрямовано впливає на пігментовані ділянки.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Технологія стовбурових клітин рослинного походження – захист від несприятливих зовнішніх факторів.

Протеїн гліцин соя – розгладжування зморшок, запобігання старінню.

Белідес – освітлення пігментації.

Квітки ромашки – заспокійливий вплив на подразнення та почервоніння.

Тетрагексилдецил аскорбат – відбілювання поверхні дерми.

Ілюмісцин – антиоксидантна дія, регенерація, боротьба з подразненнями та почервоніннями.

Екстракт солодки – зменшення набряків.

Трава канадської верби – видалення ороговілого шару, протизапальна функція.

IL-107
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Антиоксидантна дія
Боротьба з пігментацією
Відбілювання
Захист
Зняття набряклості
Освітлення
Розгладження
Об'єм
15мл