В наявності

Ліфтинг-сироватка Про-Коллаген / Pro-Collagen Quartz Lift Serum / ELEMIS

4 350,00 грн.

Сироватка проти зморшок

ПЕРЕВАГИ: зміцнює, розгладжує, зволожує

Сироватка, яка забезпечить неперевершений ліфтинг та пружність шкіри. Стимулює оновлення клітин та підтримує структуру клітин – для дивовижних результатів та перетворення Вашої шкіри.

Pro-Collagen Quartz Lift Serum містить унікальний екстракт Падіна Павоніка, який, як клінічно доведено, підтримує клітинну струкутуру та допомагає зміцнити захисний шар епідермісу, наповнюючи шкіру молодістю та гладкістю.

Сироватка містить дорогоцінне масло Родохрозіту, Кварцу та Аргану «Дерево життя», які утворюють мережу протеїнів і завдяки низькомолекулярній текстурі швидко та глибоко проникають у шкіру для миттєвого та помітного ліфтингу ефекту. Метилсиланол Манурронат, органічне похідне морських водоростей, допомагає пов'язувати вологу в епідермісі, роблячи шкіру пружною, одночасно розгладжуючи зморшки та тонкі лінії.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Collagen Quartz Lift Serum:

  • Падина Павоніка – активно мобілізує кальцій, який захищає та підтримує клітинну структуру, розгладжує епідерміс, надає пружність шкірі. Оскільки синтез колагену та еластину з віком знижуються, шкіра втрачає пружність та еластичність. Падина Павоніка підтримує зволоження та пружність шкіри, надаючи Вашій шкірі красу та наповненість.
  • Кварц - у поєднанні з Падіною Павонікою зміцнює природну комунікативну стимуляцію.
  • Родохрозит – це напівдорогоцінний рожевий камінь, виявлений Інками у 13 столітті як мінерал «Анти-віковий елексир», який пробуджує в клітинах природні захисні механізми. Його цитопротекторна дія допомагає фібробластам синтезувати колаген та еластин, які необхідні для пружності шкіри.
  • Олія Арганового дерева - зволожує і живить шкіру, має тонізуючу, регенеруючу і омолоджуючу властивість. Відрізняється високим вмістом вітамінів Е та F.

ЧАСТОТА ВИКОРИСТАННЯ

Наносите сироватку щодня вранці та ввечері під відповідний зволожуючий крем.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Нанесіть 2 натискання помпи в долоню, розігрійте і розділіть по попередньо очищеній сухоцвіті шкіри обличчя, шиї і декольте. Уникайте область навколо очей.

Поверх сироватки рекомендуємо використовувати вранці Pro-Collagen Marine Cream та Pro-Collagen Oxygenating Night Cream на ніч.

50201
Призначення
Зволоження
Зміцнення
Розгладжує
Об'єм
30 мл