В наявності

Відновлюючий крем / Healing Cream / Rejuran

3 263,00 грн.

Відновлюючий крем Rejuran Healing Cream Intensive Premium стимулює вироблення колагену, зміцнює захисний бар'єр шкіри, підтримує регенерацію клітин. Живить тьмяний, втомлений епідерміс корисними елементами, надає йому еластичність. Має тривалу зволожуючу, освітлюючу, зміцнюючу дію. Допомагає зменшити виразність зморшок, тонких ліній та інших вікових змін, відновлює здорове сяйво шкіри обличчя.

У складі крему міститься унікальний полінуклеотид c-PDRN, який створений та адаптований компанією Rejuran для косметологічного застосування. Його молекула набагато менше пір людини (у 670 разів), тому вона глибоко проходить у шкіру, надаючи сильний вплив.

Активні інгредієнти:

– c-PDRN 0,2% інтенсивно зволожує епідерміс та допомагає зберегти його молодість, стимулюючи синтез волокон колагену та еластину.

– Олія ши сприяє покращенню кольору обличчя, робить шкіру гладкішою.

- Олія жожоба та огірковий екстракт запобігають втраті вологи. Огірник також має освітлюючий ефект, надаючи шкірі сяйва.

- Олія насіння гранату містить жирну кислоту OMEGA 5, яка має антиоксидантну дію і має омолоджуючі властивості.

- Олія герани сприяє зменшенню виразності зморшок, надаючи підтягуючу дію і уповільнюючи вікові зміни.

Спосіб застосування: Крем наноситься як завершальний етап доглядових процедур. Засіб необхідно рівномірно розподілити по шкірі обличчя та дочекатися його повного вбирання. Наносити можна вранці та ввечері.