В наявності

Олія для обличчя проти зморшок / Pro-Collagen Marine Oil / ELEMIS

3 150,00 грн.

Олія-сироватка для обличчя проти зморшок

ПЕРЕВАГИ: зволожує, живить, оновлює

Відновлююча олія для обличчя для всіх типів шкіри, до складу якої входить тріо морських водоростей: Падіна Павоніка, і два різновиди Ламінарії. Інтенсивно зволожує шкіру, відновлює її захисні функції та тургор. Насичує дорогоцінними омега-кислотами. Допомагає підтримувати гідроліпідний бар'єр шкіри. Шкіра виглядає молодшою ​​і сяючою.

Ця відновлююча олія для обличчя для всіх типів шкіри включає комбінацію трьох водоростей - Padina Pavonica, Golden Seaweed та Roel Water Kelp - для забезпечення максимальної гідратації та зменшення появи тонких ліній та зморшок. 9 благородних ефірних олій насичують шкіру вологою і надають їй сяючого молодого вигляду. За рахунок своєї розкішної легкої текстури олія швидко вбирається, роблячи шкіру м'якою, як оксамит.

НЕЗАЛЕЖНІ КЛІНІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ:

91% жінок підтвердили, що шкіра стала м'якшою.

91% жінок підтвердили, що шкіра стала зволоженою.

90% жінок підтвердили, що шкіра набула здорового, сяючого вигляду.

89% жінок підтвердили, що шкіра відчувається добре нагодованою.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Collagen Marine Oil:

  • Падина Павоніка - містить кальцій, який зміцнює клітинну структуру, надає шкірі гладкості та сяйва.
  • Abyssine – це натуральний косметичний компонент, розроблений на основі вивчення властивостей мікроорганізмів, виявлених на океанському дні. Цей компонент складається з «молекул виживання», які були відкриті при дослідженні вченими властивостей виживання мікроорганізмів на глибині океану близько 2 тис. м., де живлення живих організмів можливе лише шляхом переробки неорганічних речовин в органічні. Abyssine розроблений спеціально для чутливої ​​та реактивної шкіри як дуже ефективний заспокійливий протизапальний компонент-антиоксидант.
  • Лавандін – це вид лаванди, відомий завдяки своїм антисептичним властивостям. Завдяки своєму унікальному аромату, ця ефірна олія часто використовується для заспокоєння занепокоєння та тривоги.
  • Комбінація масел - олія жожоба, олія насіння маку, олія насіння соняшника, олія гібридної лаванди, олія квітів герані, олія м'яти перцевої, олія виноградної кісточки, олія гвоздики, олія рамашки.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Використовуйте щоранку та вечір.

3-4 краплі олії зігрійте в долонях і вдихніть прекрасний аромат, масажними / поплескуючи рухами нанесіть на обличчя, шию і декольте. Уникайте зону повік.

Ніжно покладіть руки на підборіддя і проведіть рухами, що чергуються вздовж лінії щелепи до вух. Підведіть руки до носа та ковзайте по щоках до скронь. Проведіть пальцями під очима до перенісся, а потім до чола. Ковзання від центру обличчя до весків.

Залишки олії можна розподілити на кутикулу для її пом'якшення.

РАДА ФАХІВЦЯ

Наносите олію поверх сироватки (при необхідності). Для максимального зволоження та живлення наносите зволожуючий крем поверх олії. Не забувайте про засоби захисту SPF!

50162
Призначення
Живлення
Зволоження
Об'єм
15мл